ΖΩΝΤΑΝΟ MEGABAL (LIVE MEGABALL)

Εισαγωγή

  • Το Mega Ball είναι μια μοναδική παράσταση παιχνιδιού όπου ο στόχος είναι να συμπληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες γραμμές ανά κάρτα. Όσο περισσότερες γραμμές έχετε, τόσο περισσότερο μπορείτε να κερδίσετε! Διαθέτει επίσης έως και δύο γύρους μπόνους όπου έχετε την ευκαιρία να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας με πρόσθετους πολλαπλασιαστές.

Πώς να παίξετε το

  • Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι, πρέπει να αποφασίσετε πόσες κάρτες θέλετε να αγοράσετε και την αξία των καρτών που παίζετε. Μπορείτε να παίξετε με ένα μόνο φύλλο ή περισσότερα φύλλα, με το μέγιστο να είναι 200 φύλλα. Οι κάρτες που αγοράσατε θα εμφανίζονται στην οθόνη και μπορείτε να αλλάξετε την αξία τους ενώ ο χρόνος στοιχήματος είναι ακόμα ανοιχτός.
  • Μόλις τελειώσει ο χρόνος στοιχήματος, 20 μπάλες από τις 51 τραβιούνται από τη μηχανή διαλογής των μπαλών. Εάν ο αριθμός της κληρωμένης μπάλας ταιριάζει με έναν αριθμό σε οποιαδήποτε από τις κάρτες σας, αυτό σημειώνεται στην κάρτα σας. Οι μπάλες τραβιούνται μια προς μια και οι κάρτες σας επισημαίνονται ανάλογα. Η κάρτα που πλησιάζει περισσότερο στη νίκη τοποθετείται πάντα στην κορυφή. Όταν ολοκληρώσετε μια γραμμή, κερδίζετε ένα έπαθλο σύμφωνα με τον πίνακα πληρωμών. Όταν έχει τραβηχτεί η τελευταία μπάλα, εισέρχεστε σε έναν ή δύο γύρους μπόνους Mega Ball.

Χαρακτηριστικά

  • Στη λειτουργία Mega Ball Multiplier, δημιουργείται πολλαπλασιαστής μεταξύ 5x και 100x. Στη συνέχεια, μια μπάλα αντλείται από τη μηχανή διαλογής μπαλών για να προσδιορίσει τον αριθμό του Mega Ball. Εάν ο αριθμός Mega Ball συμπληρώνει οποιαδήποτε γραμμή στα φύλλα σας, τότε αυτή η κάρτα πολλαπλασιάζεται με τον πολλαπλασιαστή Mega Ball.

Πληρωμές

  • Μετά τους γύρους μπόνους Mega Ball, οι κάρτες σας ταξινομούνται και μόνο οι νικητές παραμένουν στην οθόνη. Στη συνέχεια απονέμονται τα συνολικά κέρδη. Ο πίνακας πληρωμών ενημερώνεται πάντα σύμφωνα με το στοίχημά σας και σας δείχνει τις πιθανές πληρωμές για να κερδίσετε σε μία έως έξι ή περισσότερες γραμμές.

Ζωντανές ροές βίντεο: Λόγω της φύσης του Διαδικτύου, ενδέχεται να προκύψει καθυστέρηση βίντεο. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι οι παίκτες δεν έχουν πλεονέκτημα ούτε βρίσκονται σε μειονεκτική θέση λόγω της πιθανής καθυστέρησης.

Σημείωση για δυσλειτουργίες: Μια δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Σημείωση σχετικά με τις αποσυνδέσεις: Εάν αποσυνδεθείτε από το Internet στη μέση ενός παιχνιδιού ενώ παίζετε με πραγματικά χρήματα, παρακαλούμε επανασυνδεθείτε στο Internet και συνδεθείτε ξανά στο Καζίνο

Πολιτική αποσύνδεσης: Εάν αποσυνδεθείτε από έναν γύρο παιχνιδιού, τυχόν στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί παραμένουν έγκυρα και διευθετούνται σε περίπτωση απουσίας σας. Κατά την επανασύνδεση, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στοιχήματος στο παράθυρο Ιστορικό.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους ειδικότερους κανόνες κάθε παιχνιδιού, ανατρέξτε στις διαθέσιμες πληροφορίες σε κάθε παιχνίδι.

Τελευταία ημερομηνία τροποποίησης: 25/3/2021