Αλπικό Σκι

Aside from the following special betting rules, the common betting rules apply. The special rules will take precedence over the common rules nevertheless.

1.) Κανόνες Αγώνων: Αυτός ο κανόνας ισχύει για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για Τουρνουά (π.χ. παγκόσμια, Ευρωπαϊκά ή εθνικά πρωταθλήματα, Ολυμπιακούς κλπ.) ισχύει ο κανόνας 2. Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη κατά τη στιγμή απονομής των μεταλλίων στο πόντιουμ. Αν μια κούρσα διακοπεί ή αναβληθεί αλλά λάβει χώρα εντός 80 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης τότε όλα τα στοιχήματα για τη διοργάνωση είναι έγκυρα. Αν η κούρσα δεν πραγματοποιηθεί εντός 80 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

2.) Κανόνες Τουρνουά: Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη κατά τη στιγμή απονομής των μεταλλίων (τελετή ανθοδέσμης). Όταν ένα γεγονός που αποτελεί αντικείμενο στοιχήματος εντός ενός αθλητικού τουρνουά (π.χ. Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά ή εθνικά πρωταθλήματα, Ολυμπιακοί κλπ.) αναβάλλεται εντός του επίσημου χρόνου που έχει δοθεί για το γεγονός, όλα τα στοιχήματα που έχουν διεξαχθεί παραμένουν έγκυρα. Αν ένα γεγονός στοιχήματος δεν αρχίσει εντός του επίσημου δοθέντος χρόνου, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

3.) Head-to-Head (H2H): Νικητής είναι ο σκιέρ που καταλαμβάνει υψηλότερη θέση στην κούρσα. Αν ένας από τους σκιέρ δεν λάβει μέρος στην κούρσα όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Αν ένας σκιέρ αποκλειστεί ή δεν ολοκληρώσει την κούρσα για οποιονδήποτε λόγο, τότε ο άλλος σκιέρ θεωρείται νικητής. Ένας σκιέρ θα στεφθεί νικητής μόνο εάν βρίσκεται στην επίσημη κατάταξη του αγώνα (π.χ. στις περιπτώσεις Σλάλομ ή Γιγαντιαίου Σλάλομ, και οι δύο κούρσες πρέπει να ολοκληρωθούν όπως ορίζεται στους κανόνες του αθλήματος).

4.) Antepost/Νικητής (Άλλοι κατόπιν ζήτησης): Αν μια επιλογή αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή θα αποτιμούνται ως "χαμένα". Αν ένας αθλητής/ κράτος κερδίσει μια κούρσα και δεν έχει δοθεί απόδοση, τότε η επιλογή πονταρίσματος "Οποιοσδήποτε άλλος που δεν αναφέρεται" είναι η νικήτρια επιλογή, εκτός αν αυτή η επιλογή δεν έχει προσφερθεί - τότε όλα τα στοιχήματα θα αποτιμούνται ως "χαμένα".

Σε περίπτωση που υπάρχει επιλογή "Άλλοι κατόπιν ζήτησης", μπορούν να προσφερθούν αποδόσεις για σκιέρ που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα των συμμετεχόντων, κατόπιν αίτησης των πελατών.

5.) Τερματισμός στους Πρώτους 3 (άλλοι κατόπιν ζήτησης): Αυτός ο κανόνας ισχύει για διάφορους αριθμούς στις κατατάξεις της "Κορυφής" - (π.χ. πρώτοι 5). Αν μια επιλογή αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο τότε όλα τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή θα αποτιμηθούν ως "χαμένα". Αν μια ή περισσότερες από τις αντίστοιχες θέσεις "Κορυφής" καταληφθεί από έναν αθλητή/ κράτος για τον οποίο δεν έχει προσφερθεί απόδοση, τότε μόνο τα στοιχήματα σε αθλητές /κράτη που τερματίζουν στις θέσεις "Κορυφής" και για τις οποίες έχουν προσφερθεί στοιχήματα θα αποτιμούνται ως "κερδισμένα". Σε περίπτωση που υπάρχει επιλογή "Άλλοι κατόπιν Ζήτησης", μπορούν να προσφερθούν αποδόσεις σε σκιέρ που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα συμμετεχόντων, κατόπιν αιτήσεως των πελατών.

6.) Αν δύο παρόμοια αγωνίσματα (π.χ. δύο καταβάσεις) διεξάγονται την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, όλα τα στοιχήματα - που έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος - θα είναι έγκυρα για το πρώτο αγώνισμα, εκτός αν άλλως ορίζεται. Αν για παράδειγμα ένα αρχικά προγραμματισμένο αγώνισμα κατάβασης τροποποιηθεί σε μια πιο βραχεία έκδοση της ίδιας κατάβασης, τα στοιχήματα παραμένουν έγκυρα.