Σκι ανώμαλου δρόμου

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Κανόνες Αγώνων: Αυτός ο κανόνας ισχύει για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για Τουρνουά (π.χ. παγκόσμια, Ευρωπαϊκά ή εθνικά πρωταθλήματα, Ολυμπιακούς κλπ.) ισχύει ο κανόνας 2). Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη κατά τη στιγμή απονομής των μεταλλίων στο πόντιουμ. Αν μια κούρσα διακοπεί ή αναβληθεί αλλά λάβει χώρα εντός 80 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, τότε όλα τα στοιχήματα για τη διοργάνωση είναι έγκυρα. Αν η κούρσα δεν πραγματοποιηθεί εντός 80 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

2.) Κανόνες Τουρνουά: Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη κατά τη στιγμή απονομής των μεταλλίων (τελετή ανθοδέσμης). Όταν ένα γεγονός που αποτελεί αντικείμενο στοιχήματος εντός ενός αθλητικού τουρνουά (π.χ. Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά ή εθνικά πρωταθλήματα, Ολυμπιακοί κλπ.) αναβάλλεται εντός του επίσημου χρόνου που έχει δοθεί για το γεγονός, όλα τα στοιχήματα που έχουν διεξαχθεί παραμένουν έγκυρα. Αν ένα γεγονός στοιχήματος δεν αρχίσει εντός του επισήμως δοθέντος χρόνου, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Αν ένα αθλητικό τουρνουά δεν ξεκινήσει εντός του επίσημου δοθέντος χρόνου, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

3.) Antepost/Νικητής (άλλοι κατόπιν ζήτησης): Αν μια επιλογή αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή θα αποτιμούνται ως "χαμένα". Αν ένας αθλητής/ κράτος κερδίσει μια κούρσα και δεν έχει δοθεί απόδοση, τότε η επιλογή πονταρίσματος "Οποιοσδήποτε άλλος που δεν αναφέρεται" είναι η νικητήρια επιλογή, εκτός αν αυτή η επιλογή δεν έχει προσφερθεί - τότε όλα τα στοιχήματα θα αποτιμούνται ως "χαμένα".

Σε περίπτωση που υπάρχει επιλογή "Άλλοι κατόπιν ζήτησης", μπορούν να προσφερθούν αποδόσεις για σκιέρ που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα των συμμετεχόντων, κατόπιν αίτησης των πελατών.

4.) Τερματισμός στους Πρώτους 3 (άλλοι κατόπιν ζήτησης): Αυτός ο κανόνας ισχύει για διάφορους αριθμούς στις κατατάξεις της "Κορυφής" (π.χ. πρώτοι 5, πρώτοι 10). Αν μια επιλογή αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο τότε όλα τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή θα αποτιμηθούν ως "χαμένα". Αν μια ή περισσότερες από τις αντίστοιχες θέσεις "Κορυφής" καταληφθεί από έναν αθλητή/ κράτος, για τον οποίο δεν έχει προσφερθεί απόδοση, τότε μόνο τα στοιχήματα σε αθλητές /κράτη που τερματίζουν στις θέσεις "Κορυφής" και για τις οποίες έχουν προσφερθεί στοιχήματα θα αποτιμούνται ως "κερδισμένα".

Σε περίπτωση που υπάρχει επιλογή "Άλλοι κατόπιν Ζήτησης", μπορούν να προσφερθούν αποδόσεις σε σκιέρ που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα συμμετεχόντων, κατόπιν αιτήσεως των πελατών

5.) Head-to-Head (H2H): Νικητής είναι ο αθλητής /κράτος που καταλαμβάνει υψηλότερη θέση στην κούρσα. Αν ένας αθλητής /κράτος αποκλειστεί ή δεν ολοκληρώσει την κούρσα για οποιονδήποτε λόγο, τότε ο άλλος αθλητής/ κράτος θεωρείται νικητής. Αν και οι δύο αθλητές/ κράτη αποκλειστούν ή δεν ολοκληρώσουν την κούρσα για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

5.a) Cross Country Sprint: Νικητής είναι ο αθλητής/ κράτος που καταλαμβάνει υψηλότερη θέση όταν ολοκληρωθεί το τουρνουά. Αν ένας από τους δύο αθλητές δεν προκριθεί στο κύριο αγώνισμα τότε ο άλλος αθλητής θεωρείται νικητής. Αν και οι δύο αθλητές/ κράτη δεν προκριθούν στο κύριο αγώνισμα, τότε τα στοιχήματα θα αποτιμούνται βάσει του αποτελέσματος στους προκριματικούς. Αν και οι δύο αθλητές προκριθούν στο κύριο αγώνισμα, αλλά ένας εξ αυτών δεν τερματίσει για οποιονδήποτε λόγο, τότε ο άλλος αθλητής θεωρείται νικητής. Αν και οι δύο αθλητές αποκλειστούν ή δεν ολοκληρώσουν το αγώνισμα για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

6.) Τριπλό Head-to-Head: Νικητής είναι ο αθλητής/ κράτος που πλασάρεται ψηλότερα στην κούρσα. Αν ένας αθλητής/ κράτος αποκλειστεί ή δεν ολοκληρώσει για οποιονδήποτε λόγο την κούρσα, τότε η επιλογή θεωρείται χαμένη και το στοίχημα θα κριθεί μεταξύ των εναπομεινάντων 2 αθλητών/ κρατών. Αν 2 αθλητές/ κράτη αποκλειστούν ή δεν ολοκληρώσουν για οποιονδήποτε λόγο την κούρσα, τότε ο εναπομείνας αθλητής/ κράτος θεωρείται νικητής. Αν και οι 3 αθλητές/ κράτη αποκλειστούν ή δεν ολοκληρώσουν το αγώνισμα για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

7.) Ομάδα που θα προηγείται στην 1η, 2η, 3η αλλαγή: Όλα τα στοιχήματα θα αποτιμούνται βάσει της επίσημης κατάταξης για την αντίστοιχη αλλαγή, όπως θα ανακοινώνονται από την αντίστοιχη αρμόδια αρχή (FIS/IOC).

8.) Σκιέρ που θα προηγείται στο Χ ενδιάμεσο σημείο ελέγχου: Το Χ δείχνει το χιλιόμετρο, στο οποίο βρίσκεται το αντίστοιχο ενδιάμεσο σημείο ελέγχου. Όλα τα στοιχήματα θα αποτιμούνται βάσει της επίσημης κατάταξης στο αντίστοιχο ενδιάμεσο σημείο ελέγχου που ανακοινώνεται από την αντίστοιχη αρμόδια αρχή (FIS/IOC).

9.) Εθνικότητα του Νικητή: Αυτό το στοίχημα αναφέρεται στην εθνικότητα για την οποία ο αθλητής αγωνίζεται ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία γεννήθηκε.

10.) Καλύτερος αθλητής από "κάθε χώρα": Τα στοιχήματα θα αποτιμούνται βάσει του αθλητή από μια συγκεκριμένη χώρα που κατέλαβε την υψηλότερη θέση. Αυτό το στοίχημα αφορά στην εθνικότητα για την οποία αγωνίζεται ο αθλητής ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία γεννήθηκε.