Φούτμπολ Αυστραλίας

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Ομάδα που θα Υποβιβαστεί: Τα στοιχήματα αυτά αφορούν τις ομάδες, οι οποίες καταλαμβάνουν τις θέσεις υποβιβασμού στο τέλος της σεζόν. Οποιαδήποτε μελλοντική αλλαγή, η οποία μπορεί να λάβει χώρα για οποιονδήποτε λόγο, θεωρείται ότι δεν σχετίζεται με το στοίχημα αυτό.

2.) Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει: Αυτή η κατηγορία πληρώνει για τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο έγκυρο γκολ. Αν το παιχνίδι διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, το πρώτο γκολ που ίσχυσε κανονικά, μετράει. Αν δεν έχει σημειωθεί τέρμα κατά τη στιγμή της διακοπής, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Αν ένας παίκτης δεν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν την επίτευξη του πρώτου τέρματος, τότε ο παίκτης θεωρείται "μη συμμετέχων". Όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη είναι άκυρα.

3.) Τελευταίος Παίκτης που θα Σκοράρει: Αν ένας παίκτης δεν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα στον παίκτη αυτό θα θεωρούνται ως τοποθετημένα σε "μη συμμετέχοντα" και θα είναι άκυρα.