Χάντμπολ

(Τελευταία ενημέρωση: 24.5.2017)

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Ομάδα που Υποβιβάζεται: Αυτό το στοίχημα αφορά τις ομάδες, οι οποίες καταλαμβάνουν τις θέσεις υποβιβασμού στο τέλος της περιόδου. Όλες οι μετέπειτα αλλαγές, που μπορεί να γίνουν για οποιονδήποτε λόγο, θεωρούνται ότι δεν σχετίζονται με το στοίχημα αυτό.

2.) Αποτελέσματα: Όλα τα αποτελέσματα είναι σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές των επίσημων ιστοσελίδων κάθε πρωταθλήματος ή τουρνουά και βασίζονται σε αποτελέσματα ζωντανών παιχνιδιών. Σε περίπτωση που τα στατιστικά της εταιρίας (βάσει της τηλεοπτικής κάλυψης) διαφέρουν από τα επίσημα στατιστικά, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται σύμφωνα με τα στατιστικά της εταιρίας.

3.) Θα σημειωθεί το Xο 7-μέτρο; Για να είναι το αποτέλεσμα αυτού του στοιχήματος "Ναι", το 7-μετρο πρέπει να σημειωθεί με την 1η απόπειρα. Εάν η 1η απόπειρα χτυπήσει στον τερματοφύλακα ή στο δοκάρι και ο παίκτης σκοράρει με τη 2η προσπάθεια αφού η μπάλα επιστρέψει, το αποτέλεσμα που θα θεωρηθεί η νικητήρια επιλογή είναι το "Όχι".

4.) Κανόνας ελέους: Εάν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εισαχθεί ο κανόνας ελέους, θα χρησιμοποιείται το σκορ εκείνης της στιγμής για σκοπούς διακανονισμού.