Χόκεϊ επί πάγου

(Τελευταία ενημέρωση: 30.3.2020)

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Διάρκεια Αγώνα: Αν ο αγώνας διακοπεί προ του επίσημου αποτελέσματος, τότε το αποτέλεσμα θεωρείται ότι είναι επίσημο μετά από

  • "55" λεπτά παιχνιδιού για το "Αμερικάνικο Χόκεϊ επί Πάγου" (NHL, AHL UHL, WHL, OHL και την Quebec Major Junior hockey league).
  • "60" λεπτά παιχνιδιού για το "Μη Αμερικάνικο Χόκεϊ επί Πάγου".

Εκτός αν άλλως αναφέρεται, αυτός ο κανόνας ισχύει για όλα τα είδη στοιχημάτων.

2.) 2-Way: Όλα τα στοιχήματα αποτιμούνται βάσει του τελικού αποτελέσματος συμπεριλαμβανομένης της Παράτασης και των Πέναλτι, εκτός αν άλλως αναφέρεται.

3.) Ημερομηνίες: Για το "Αμερικάνικο Χόκεϊ επί Πάγου" (NHL, AHL UHL, WHL, OHL και Quebec Major Junior hockey league), όλοι οι αγώνες πρέπει να διεξάγονται στην προγραμματισμένη ημερολογιακή ημέρα (στον τόπο διεξαγωγής) και στον προγραμματισμένο τόπο διεξαγωγής για να ισχύουν τα στοιχήματα.

4.) Ποιος παίκτης θα σημειώσει το πρώτο γκολ; Εάν ένας παίκτης δεν έχει εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, τότε αυτός θεωρείται ως 'μη συμμετέχων', γεγονός που σημαίνει ότι όλα τα στοιχήματα για αυτόν τον παίκτη θεωρούνται άκυρα. Η παράταση δεν μετράει.

5.) Νικητής 1ης, 2ης ή 3ης Περιόδου: Μόνο τα γκολ που σημειώνονται εντός της καθορισμένης περιόδου μετρούν. Εκτός αν άλλως αναφέρεται, η παράταση δεν μετρά για το αποτέλεσμα της 3ης περιόδου.

6.) Πρωταθλητές Κατηγορίας: Αν η σεζόν καταστεί μικρότερη για οποιοδήποτε λόγο, τότε τα στοιχήματα θα αποτιμούνται βάσει του Πρωταθλητή Κατηγορίας που θα ανακοινώνεται από την αντίστοιχη αρμόδια αρχή.

7.) Στοίχημα Γκολ (Σωστό Σκορ): Αν το τελικό αποτέλεσμα είναι εκτός των προσφερόμενων αποτελεσμάτων, όλα τα στοιχήματα θα αποτιμούνται ως "χαμένα".

8.) Ανακηρυγμένοι Φιναλίστ: Οι φιναλίστ είναι οι παίκτες/ ομάδες που όντως αγωνίζονται στον τελικό ανεξάρτητα από τον τρόπο που τους οδήγησε σε αυτό το επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των αποφάσεων που λαμβάνονται από οποιοδήποτε αρμόδιο όργανο.

9.) Εάν ένα στοίχημα νίκης, ένα συνολικό ή ένα handicap στοίχημα ολοκληρωθεί με ισοπαλία και δεν έχουν προσφερθεί αποδόσεις για αυτή την επιλογή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται.

10.) Βαθμοί Κανονικής Περιόδου: Όλες οι ομάδες πρέπει να παίξουν σε όλους τους αγώνες της κανονικής περιόδου για να ισχύουν τα στοιχήματα. Εάν η κανονική διάρκεια καταστεί μικρότερη για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα, εκτός εάν η υψηλότερη δυνατή επιλογή έχει ήδη επιτευχθεί οπότε και τα στοιχήματα ισχύουν σε αυτή την περίπτωση.

11.) “Grand Salami”/NHL: Αυτό το στοίχημα αναφέρεται στο συνολικό αριθμό πόντων που σημειώθηκαν σε όλους τους αγώνες που διεξήχθησαν μια δεδομένη ημέρα. Μόνο οι αγώνες που διεξήχθησαν αυτή την ημέρα (σύμφωνα με το πρόγραμμα του NHL) μετρούν. Αν κάποιοι αγώνες αναβληθούν ή κάποιοι αγώνες προστεθούν στο πρόγραμμα μετά την ανακοίνωση των αρχικών αποδόσεων, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Σε περίπτωση που κάποιοι αγώνες εγκαταληφθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

12.) Πόσες ποινές 2 ή 5 λεπτών θα δοθούν στην Xη περίοδο; Γι' αυτό το στοίχημα, κάθε ποινή 2 ή 5 λεπτών μετρά ως 1, έτσι εάν δοθούν 3 x 2 λεπ. ποινές, η νικητήρια επιλογή θα είναι 'Κάτω από 3,5'. Εάν, ωστόσο, δοθεί μια ποινή 2 + 2 λεπ., μετρά ως 2 x 2 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι εάν δοθούν ποινές 1 x 5 λεπ., 1 x 2 λεπ. και 2 + 2 λεπ., η νικητήρια επιλογή θα είναι 'Πάνω από 3,5'. Όλες οι ποινές που δίνονται προτού ξεκινήσει η περίοδος μετρούν στην προηγούμενη περίοδο, έτσι εάν μια ποινή 2 λεπ. δοθεί κατά την 1η διακοπή, συγκαταλέγεται στην 1η περίοδο.

13.) Υπόλοιπο Κανονικής Διάρκειας/Υπόλοιπο Περιόδου X: Αυτό το στοίχημα διακανονίζεται με αναφορά στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού απο τη στιγμή της τοποθέτησης του στοιχήματος έως τη λήξη της κανονικής διάρκειας/περιόδου. Το σωστό αποτέλεσμα είναι το θεωρητικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού εάν το σκορ κατά τη χρονική στιγμή τοποθέτησης ήταν 0:0. Το τρέχον σκορ της στιγμής τοποθέτησης στοιχήματος εμφανίζεται στην αγορά παιχνιδιού, δηλ. "Υπόλοιπο κανονικής διάρκειας - σωστό αποτέλεσμα 1:2", συνεπώς εάν το παιχνίδι λήξει 2:3 τότε το νικητήριο αποτέλεσμα θα είναι η ισοπαλία. Το στοίχημα "Υπόλοιπο της περιόδου Χ" θα διακανονίζεται αντίστοιχα.

14.) Εξαίρεση Διάρκειας Παιχνιδιού: Οι αγώνας του ρωσικού Liga Pro παίζονται για 30 λεπτά (περιόδους 3*10 λεπτών) και αυτό θεωρείται κανονική διάρκεια για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

15.) Τα σύντομα πρωταθλήματα χόκεϊ (Short Hockey) παίζονται σε περιόδους 3x10 ή 3x15 λεπτών και αυτό θεωρείται κανονική διάρκεια για αυτά.