Ποδόσφαιρο

(Τελευταία ενημέρωση: 12.10.2017)

Εκτός από τους ακόλουθους ειδικούς κανόνες στοιχημάτων, ισχύουν οι συνήθεις κανόνες στοιχημάτων. Παρόλα αυτά, οι ειδικοί κανόνες υπερισχύουν των συνήθων κανόνων.

1.) Σωστό Σκορ στο ποδόσφαιρο: Αν προκύψει σωστό σκορ, το οποίο δεν υπάρχει ως επιλογή στην προσφορά μας, τότε όλα τα στοιχήματα χάνονται. Υπάρχει μια επιλογή "Άλλοι κατόπιν Ζήτησης" που σημαίνει ότι κατόπιν αιτήσεως των πελατών μπορούν να προσφερθούν αποδόσεις για σκορ που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα των σκορ για ποντάρισμα.

2.α) Ποιoς παίκτης θα πετύχει το πρώτο γκολ του ματς;: Αυτό το στοίχημα αποτιμάται βάσει του παίκτη που θα σημειώσει το πρώτο έγκυρο γκολ. Σας ενημερώνουμε ότι τα αυτογκόλ δεν μετρούν ως προς τον διακανονισμό των στοιχημάτων. Αν ο αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, το πρώτο έγκυρο γκολ που έχει σημειωθεί, μετρά. Αν δεν έχει σημειωθεί γκολ κατά τη στιγμή της εγκατάλειψης, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Αν ένας παίκτης δεν έχει εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, τότε ο παίκτης θεωρείται "μη συμμετέχων". Όλα τα στοιχήματα για αυτόν τον παίκτη είναι άκυρα.

 • "Αυτογκόλ": Αν το πρώτο γκολ είναι "Αυτογκόλ", τότε το στοίχημα αυτό θα διακανονιστεί βάσει του παίκτη που θα σκοράρει το επόμενο έγκυρο γκολ, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θεωρούνται "μη συμμετέχοντες". Όλα τα στοιχήματα σε αυτούς τους παίκτες είναι άκυρα.
 • "Όχι στη Λίστα": Αν το πρώτο γκολ επιτευχθεί από παίκτη που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των παικτών για ποντάρισμα τότε όλα τα στοιχήματα είναι "χαμένα", εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θεωρούνται "μη συμμετέχοντες". Όλα τα στοιχήματα σε αυτούς τους παίκτες είναι άκυρα.

2.β) Ποιoς παίκτης θα σκοράρει το τελευταίο γκολ στον αγώνα;: Αυτό το στοίχημα θα αποτιμάται με βάση τον παίκτη που πετυχαίνει το τελευταίο έγκυρο γκολ. Αν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Αν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται «μη συμμετέχων». Όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη είναι άκυρα.

 • "Αυτογκόλ": Αν το πρώτο γκολ είναι "Αυτογκόλ", τότε το στοίχημα αυτό θα διακανονιστεί βάσει του παίκτη που θα σκοράρει το επόμενο έγκυρο γκολ, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θεωρούνται "μη συμμετέχοντες". Όλα τα στοιχήματα σε αυτούς τους παίκτες είναι άκυρα.
 • "Όχι στη Λίστα": Αν το τελευταίο γκολ επιτευχθεί από παίκτη που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των παικτών για ποντάρισμα τότε όλα τα στοιχήματα είναι "χαμένα", εκτός από τους παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θεωρούνται "μη συμμετέχοντες". Όλα τα στοιχήματα σε αυτούς τους παίκτες είναι άκυρα.

2.γ) Ποιος παίκτης θα σκοράρει γκολ στον αγώνα;: Αυτό το στοίχημα θα αποτιμάται με βάση όλους τους παίκτες που σκοράρουν ένα έγκυρο γκολ. Αν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται «μη συμμετέχων». Όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη είναι άκυρα. Αν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, τότε όλα τα στοιχήματα θα παραμείνουν έγκυρα, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγώνα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

3.) Συνολικός αριθμός γκολ/αγώνα ή ημέρας: Το στοίχημα αυτό περιλαμβάνει τα χτυπήματα πέναλτι και τα αυτογκόλ που σημειώνονται κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα (συμπεριλαμβανομένου του επιπλέον χρόνου). Οποιαδήποτε παράταση και χτυπήματα πέναλτι δεν περιλαμβάνονται στην αποτίμηση, εκτός αν άλλως ορίζεται.

3.α) Συνολικός αριθμός γκολ/τουρνουά: Το στοίχημα αυτό περιλαμβάνει τα χτυπήματα πέναλτι και τα αυτογκόλ που σημειώνονται κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα (συμπεριλαμβανομένου του επιπλέον χρόνου) ) και στην παράταση. Τα γκολ που σημειώνονται στα πέναλτι δεν θα ισχύουν εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. 

4.) Νικητής του τουρνουά: Αν η ομάδα για την οποία έχει τοποθετηθεί στοίχημα δεν προκριθεί, αποσυρθεί ή αποκλειστεί, όλα τα στοιχήματα στην ομάδα θεωρούνται χαμένα.

5.) Πρώτη αλλαγή προπονητή: Τα στοιχήματα είναι ανοιχτά μέχρι την πρώτη επίσημη ανακοίνωση της αλλαγής ενός προπονητή. Τα στοιχήματα που τοποθετούνται μετά τις πρώτες ανακοινώσεις είναι άκυρα.

6.) Πρώτη κίτρινη/ κόκκινη κάρτα: Πρόσθετα στα "Αποτελέσματα" της Ομάδας Α και Ομάδας Β η επιλογή "και οι δύο ταυτόχρονα" επίσης προσφέρεται. Το αποτέλεσμα προκύπτει όταν ο αγώνας δεν συνεχίζεται μεταξύ της πρώτης και δεύτερης υπόδειξης κίτρινης κάρτας (ή πρώτης και δεύτερης αποβολής). Παράδειγμα: Ένας παίκτης της Ομάδας Α χρεώνεται με κίτρινη κάρτα για ένα φάουλ. Αν ο παίκτης της Ομάδας Β ανταποδίδει με φάουλ - προτού συνεχιστεί ο αγώνας (χτυπηθεί το ελεύθερο) - και επίσης χρεώνεται με κίτρινη κάρτα, τότε ισχύει το αποτέλεσμα "και οι δύο ταυτόχρονα".

7.) Στοίχημα Ημιχρόνου:

 • 7.α) Όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται για αποτελέσματα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, ισχύουν για την περίοδο μεταξύ της έναρξης του αγώνα και του τέλους του 1ου ημιχρόνου.
 • 7.β) Όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται για αποτελέσματα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της διακοπής του ημιχρόνου, ισχύουν για την περίοδο μεταξύ του τέλους του 1ου ημιχρόνου και την ώρα έναρξης του 2ου ημιχρόνου.
 • 7.γ) Όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται για αποτελέσματα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου, ισχύουν για την περίοδο μεταξύ της έναρξης του 2ου ημιχρόνου και του τέλους του 2ου ημιχρόνου.
 • 7.δ) Η έναρξη/ λήξη του ημιχρόνου καθορίζεται από το σφύριγμα του διαιτητή που αρχίζει/ λήγει το αντίστοιχο ημίχρονο.
 • 7.ε) Όλες οι κάρτες που χρεώνονται μετά το "τελικό" σφύριγμα του κανονικού αγώνα δεν μετρούν. Όλες οι κάρτες που χρεώνονται κατά τη διάρκεια της διακοπής του ημιχρόνου μετρούν για τα αποτελέσματα επί του συνόλου του αγώνα, αλλά όχι για τα αποτελέσματα των μεμονωμένων ημιχρόνων.

8.) Κίτρινες και κόκκινες κάρτες:

 • 8.α) Για τους σκοπούς του στοιχήματος όλες οι "κόκκινες" και "κίτρινες" κάρτες που χρεώνονται σε οποιουσδήποτε παίκτες μετρούν (είτε παίζουν είτε κάθονται στον πάγκο). Οι κάρτες που χρεώνονται σε "μη αγωνιζόμενους" ΔΕΝ μετρούν.
 • 8.β) Κίτρινες και κόκκινες κάρτες στην παράταση: οι κάρτες που δίνονται στο διάστημα μεταξύ του σφυρίγματος λήξης του κανονικού αγώνα και της έναρξης της παράτασης δεν μετρούν.
 • 8.γ) Κίτρινες και κόκκινες κάρτες που δίνονται μετά το τελικό σφύριγμα της κανονικής διάρκειας δεν μετρούν για τα στοιχήματα κανονικού χρόνου.

9.) Ομάδα που θα Κερδίσει και τα Δύο Ημίχρονα: Για να κερδίσει αυτό το στοίχημα μια ομάδα πρέπει να κερδίσει κατά δύο ημίχρονα με γκολ που σημειώνονται σε κάθε ημίχρονο μόνο.

10.) Σύνολο Αριθμών Φανέλων των Γκολσκόρερ: Το στοίχημα αυτό αποτιμάται επί του αθροίσματος των αριθμών των φανέλων των σκόρερ των γκολ για κάθε γκολ που σημειώνεται εντός του κανονικού χρόνου (Συμπεριλαμβανομένου του επιπλέον χρόνου), εκτός αν άλλως ορίζεται. Αν ένας παίκτης πετύχει περισσότερα από ένα γκολ, τότε ο αριθμός της φανέλας του μετρά για κάθε γκολ που σημειώνει. Τα αυτογκόλ δεν μετρούν για τους σκοπούς του στοιχήματος.

11.) Παίκτης που θα Σημειώσει τα Περισσότερα Γκολ στον Αγώνα: Και οι δύο παίκτες πρέπει να περιλαμβάνονται στην αρχική σύνθεση της ομάδας τους όταν ο αγώνας ξεκινήσει, για να ισχύουν τα στοιχήματα. Αν ένας ή και οι δύο παίκτες δεν περιλαμβάνονται στην αρχική σύνθεση της ομάδας τους, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

12.) Αυτογκόλ:

 • 12.α) Ομάδες: Για στοιχήματα που αφορούν τις ομάδες, τα αυτογκόλ μετρούν για την ομάδα υπέρ της οποίας μετράει το γκολ στον αγώνα. Π.χ. Αν ένας παίκτης της ομάδας Α βάλει αυτογκόλ, τότε το γκολ χρεώνεται στην ομάδα Β για τους σκοπούς του στοιχήματος.
 • 12.β) Σκόρερ: Για τα στοιχήματα που αφορούν τους σκόρερ, τα αυτγκόλ δεν μετρούν για τους σκοπούς του στοιχήματος.
 • 12.γ) Για όλα τα άλλα στοιχήματα που αφορούν τα γκολ, τα αυτογκόλ μετρούν για τους σκοπούς του στοιχήματος, εκτός αν άλλως αναφέρεται.

13.) Οι συνδυασμένοι παίκτες ποιας θέσης θα σκοράρουν τα περισσότερα γκολ: Το στοίχημα αυτό θα αποτιμάται σύμφωνα με τις θέσεις που αναφέρονται από την UEFA/FIFA. Τα αυτογκόλ δεν μετρούν για τους σκοπούς των στοιχημάτων.

14.) Πως θα μπει το πρώτο γκολ: Τα "ελεύθερα χτυπήματα" είναι η νικητήρια επιλογή εάν ο παίκτης σκοράρει απευθείας από το ελεύθερο και ανακηρυχθεί γκολ σκόρερ. Οποιοδήποτε γκολ επιτυγχάνεται και δεν είναι "Αυτογκόλ", απευθείας "Ελεύθερο Χτύπημα", "Πέναλτι" ή "Κεφαλιά" θα αποτιμάται ως "Σουτ". Αυτό σημαίνει ότι όταν η μπάλα μπαίνει στο τέρμα ως έγκυρο γκολ από οποιοδήποτε σημείο του σώματος εκτός από το κεφάλι και δεν είναι "Αυτογκόλ", απευθείας "Ελεύθερο Χτύπημα" ή "Πέναλτι" τότε θεωρείται "Σουτ". Αυτός ο κανόνας ισχύει και για τα στοιχήματα για τα επόμενα γκολ.

15.) Συνολικός Αριθμός Κίτρινων/ Κόκκινων Καρτών: Αν ένας παίκτης αποβάλλεται με 2 κίτρινες κάρτες, αυτό μετρά ως 2 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη κάρτα για τους σκοπούς του στοιχήματος. Αν ο αγώνας εγκαταλειφθεί για οποιοδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα εκτός αν το υψηλότερο δυνατό σύνολο για ποντάρισμα έχει ήδη καλυφθεί κατά τη στιγμή της διακοπής.

16.) Για όλα τα στοιχήματα που αφορούν τους σκόρερ σε ένα τουρνουά (π.χ. Κορυφαίος Σκόρερ, Σκόρερ Head-to-Head, ...), τα γκολ που μπαίνουν στην παράταση ισχύουν. Τα χτυπήματα πέναλτι δεν μετρούν εκτός αν άλλως αναφέρεται.

17.) Αποφάσεις Διαιτητή: Οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνεται από τον διαιτητή ή τους επόπτες γραμμών πρέπει να εκτελούνται για να μετρούν για τους σκοπούς του στοιχήματος.

 • Παράδειγμα 1: Ο διαιτητής αλλάζει μια απόφαση αφού συμβουλευθεί έναν από τους βοηθούς του. Τότε η απόφαση που τελικά εκτελείται μετρά για τους σκοπούς του στοιχήματος.
 • Παράδειγμα 2: Η μπάλα έχει βγει πλάγια από έναν παίκτη αλλά ο διαιτητής λήγει το ημίχρονο/ αγώνα προτού εκτελεστεί το πλάγιο άουτ. Σε αυτή την περίπτωση το πλάγιο άουτ δεν μετρά για τους σκοπούς του στοιχήματος. Αυτό ισχύει για όλες τις ενέργειες επί των οποίων προσφέρονται στοιχήματα.

18.) Εξέλιξη παιχνιδιού: Αυτό το στοίχημα αποτιμάται με βάση την πρώτη ομάδα που προηγείται σε συνδυασμό με το τελικό σκορ στο τέλος της κανονικής διάρκειας παιχνιδιού (συμπεριλαμβανομένου του επιπλέον χρόνου) ανεξάρτητα με το πόσο συχνά μπορεί να αλλάξει η ομάδα που προηγείται στο ενδιάμεσο.

19.) Fantasy Ποδόσφαιρο: Οι καθορισμένοι αγώνες πρέπει να διεξαχθούν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες για να ισχύουν τα στοιχήματα. Αν ένας ή και οι δύο αγώνες δεν διεξαχθούν την προγραμματισμένη ημερομηνία, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

20.) Χρονικά διαστήματα: Για όλα τα στοιχήματα που αναφέρονται σε περιστάσεις ή αποτελέσματα σε σχέση με χρονικά διαστήματα, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται κατά την ακριβή χρονική στιγμή όπως αυτή εμφανίζεται στο ρολόι της τηλεοπτικής κάλυψης. Εάν τα αποτελέσματα της τηλεοπτικής κάλυψης δεν είναι διαθέσιμα ή είναι αμφιλεγόμενα, ο διακανονισμός θα βασίζεται στα επίσημα στατιστικά και τα στοιχεία που παρέχονται από τρίτους παρόχους στατιστικών.

20.α) Αριθμός κόρνερ που θα εκτελεστούν εντός συγκεκριμένης 15λεπτης περιόδου: Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται την ακριβή στιγμή που θα εκτελείται το κόρνερ όπως δηλώνεται από το διαιτητή. Εάν κάποιο κόρνερ δεν πραγματοποιηθεί, τότε δεν μετρά για τους σκοπούς του στοιχήματος.

21.) Θα λάβει ο (παίκτης X) μια κίτρινη κάρτα (μόνο κανονική διάρκεια);: Ο εν λόγω παίκτης πρέπει να περιλαμβάνεται στην αρχική σύνθεση της ομάδας του όταν ο αγώνας ξεκινήσει για να ισχύσουν τα στοιχήματα. Εάν ο παίκτης δεν περιλαμβάνεται στην αρχική σύνθεση της ομάδας του, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

22.) Χατ-τρικ: Εάν ένας παίκτης σκοράρει τρία γκολ κατά την κανονική διάρκεια ενός αγώνα, αυτό θεωρείται χατ-τρικ για τους σκοπούς του στοιχήματος.

23.) Πόσα γκολ θα σημειωθούν στο πρωτάθλημα X (αγώνες που διεξήχθησαν στις X); Αυτό το στοίχημα αναφέρεται στο συνολικό αριθμό πόντων που σημειώθηκαν σε όλους τους αγώνες που διεξήχθησαν μια δεδομένη ημέρα. Μόνο οι αγώνες που διεξήχθησαν αυτή την ημέρα (σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος) μετρούν. Αν κάποιοι αγώνες αναβληθούν ή κάποιοι αγώνες προστεθούν στο πρόγραμμα μετά την ανακοίνωση των αρχικών αποδόσεων, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Σε περίπτωση που κάποιοι αγώνες εγκαταληφθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

24.) Ποιος θα προκριθεί στον επόμενο γύρο; Εάν ένα παιχνίδι του εκάστοτε γύρου της διοργάνωσης αναβληθεί, το στοίχημα εξακολουθεί να ισχύει ανεξάρτητα από τη διάρκεια της καθυστέρησης. Ο κανόνας B1.5 (Αναβολή – κανόνας "72 ωρών") δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση.

Ανεξαρτήτως οποιωνδήποτε διακοπών/αποκλεισμών που αφορούν το παιχνίδι, η ομάδα που επί της ουσίας θα λάβει το δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο γύρο θα ανακηρύσσεται νικήτρια.

25.) Χάντικαπ νικητή πρωταθλήματος: στο τέλος κάθε σεζόν καταρτίζεται νέος πίνακας βάσει του επίσημου πίνακα της σεζόν – κάθε ομάδα θα λαμβάνει τον αριθμό βαθμών που αναφέρονται δίπλα στο όνομα κάθε ομάδας στην στοιχηματική προσφορά. Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει αυτού του πίνακα.

26.) Μπόνους αγώνες: αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες που προσφέρουν ειδικές αποδόσεις - οι αποδόσεις για αυτά τα στοιχήματα είναι υψηλότερες από αυτές που προσφέρονται για τους ίδιους αγώνες στο πλαίσιο της κανονικής στοιχηματικής προσφοράς. Τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αυτή τη κατηγορία πρέπει να είναι παρολί αποτελούμενα από τουλάχιστον τρία στοιχήματα, ενώ συνδυασμοί επιτρέπονται μόνο σε αυτή την κατηγορία.

27.) Scorecast (1ος σκόρερ/σωστό σκορ): αυτό το στοίχημα διακανονίζεται σύμφωνα με τον σκόρερ του αγώνα και το αποτέλεσμα αυτού μετά την κανονική διάρκεια. Εάν ο παίκτης δεν έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο πριν από την επίτευξη του πρώτου γκολ, τότε αυτός ο παίκτες θεωρείται ότι δεν έχει αγωνιστεί. Όλα τα στοιχήματα για αυτόν τον παίκτη ακυρώνονται.

28.) Στοίχημα σε πάσα
Όλα τα στοιχήματα (δείτε 28.α,β και γ) θα διακανονίζονται ανάλογα με τον παίκτη που κάνει πάσα στο πρώτο/το τελευταίο/οποιοδήποτε έγκυρο γκολ ανάλογα με τα αντίστοιχα επίσημα στατιστικά. Τα αυτογκόλ μετράνε.

28.α) Ποιος παίκτης θα κάνει πάσα στο πρώτο γκολ του αγώνα (κανονική διάρκεια);
Αυτό το στοίχημα θα διακανονίζεται ανάλογα με τον παίκτη που θα δώσει την πάσα για το πρώτο γκολ. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, θα μετρά το πρώτο έγκυρο γκολ. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ έως τη στιγμή της εγκατάλειψης, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας παίκτης δεν έχει εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, τότε αυτός ο παίκτης θεωρείται ‘μη συμμετέχων’. Όλα τα στοιχήματα γι’ αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα.

 • Εάν δεν δοθεί πάσα για το πρώτο έγκυρο γκολ, η στοιχηματική επιλογή ‘Καμία πάσα για το 1ο γκολ’ θα κρίνει το νικητή.
 • “Εκτός λίστας”: Εάν το πρώτο γκολ μπει με βοήθεια παίκτη που δεν βρίσκεται στη λίστα των παικτών στους οποίους μπορείτε να στοιχηματίσετε, όλα τα στοιχήματα θα “χάνονται”, εκτός από τα στοιχήματα που αφορούν παίκτης που δεν έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο πριν προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίκτες θεωρούνται “μη συμμετέχοντες”. Τα στοιχήματα γι’ αυτούς τους παίκτης θα είναι άκυρα.
 • “Άλλοι κατόπιν ζήτησης”: Διατίθεται η επιλογή “Άλλοι κατόπιν ζήτησης” που σημαίνει ότι κατόπιν αιτήματος πελάτη ενδέχεται να προσφερθούν αποδόσεις για παίκτες που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα παικτών. Εάν προσφερθούν παρόμοιες αποδόσεις και ο παίκτης δεν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, ο παίκτης θα θεωρείται “μη συμμετέχων”. Όλα τα στοιχήματα γι’ αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα.

28.β) Ποιος παίκτης θα συμβάλλει στο τελευταίο γκολ του αγώνα (κανονική διάρκεια);
Αυτό το στοίχημα θα διακανονίζεται ανάλογα με τον παίκτη που θα συμβάλλει στο τελευταίο έγκυρο γκολ. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Εάν ένας παίκτης δεν έχει εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο καθόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θεωρείται ‘μη συμμετέχων’. Όλα τα στοιχήματα γι’ αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα.

 • Εάν δεν δοθεί πάσα για το τελευταίο έγκυρο γκολ, η στοιχηματική επιλογή ‘Καμία πάσα για το τελευταίο γκολ’ θα κρίνει το νικητή.
 • “Εκτός λίστας”: Εάν το τελευταίο γκολ μπει με βοήθεια παίκτη που δεν βρίσκεται στη λίστα των παικτών στους οποίους μπορείτε να στοιχηματίσετε, όλα τα στοιχήματα θα “χάνονται”, εκτός από τα στοιχήματα που αφορούν παίκτης που δεν έχουν μπει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίκτες θεωρούνται “μη συμμετέχοντες”. Τα στοιχήματα γι’ αυτούς τους παίκτης θα είναι άκυρα.
 • “Άλλοι κατόπιν ζήτησης”: Διατίθεται η επιλογή “Άλλοι κατόπιν ζήτησης” που σημαίνει ότι κατόπιν αιτήματος πελάτη ενδέχεται να προσφερθούν αποδόσεις για παίκτες που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα παικτών. Εάν προσφερθούν παρόμοιες αποδόσεις και ο παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης θα θεωρείται “μη συμμετέχων”. Όλα τα στοιχήματα γι’ αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα.

28.γ) Ποιος παίκτης θα συμβάλλει στη δημιουργία γκολ στον αγώνα (κανονική διάρκεια);
Αυτό το στοίχημα θα διακανονίζεται ανάλογα με τον παίκτη που συμβάλλει στη δημιουργία οποιουδήποτε έγκυρου γκολ. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί ανά πάσα στιγμή, θα μετρούν όλα τα έγκυρα γκολ. Εάν δεν έχει σημειωθεί κανένα γκολ έως τη στιγμή της εγκατάλειψης, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Εάν ένας παίκτης δεν έχει εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται ‘μη συμμετέχων’. Όλα τα στοιχήματα γι’ αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα.

 • “Άλλοι κατόπιν ζήτησης”: Διατίθεται η επιλογή “Άλλοι κατόπιν ζήτησης” που σημαίνει ότι κατόπιν αιτήματος πελάτη ενδέχεται να προσφερθούν αποδόσεις για παίκτες που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα παικτών. Εάν προσφερθούν παρόμοιες αποδόσεις και ο παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης θα θεωρείται “μη συμμετέχων”. Όλα τα στοιχήματα γι’ αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα.

29.) Υπόλοιπο αγώνα/Υπόλοιπο ημιχρόνου (Live στοίχημα)
Το στοίχημα διακανονίζεται ανάλογα με το αποτέλεσματου αγώνα από τη στιγμή τοποθέτησης του στοιχήματος έως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Το σωστό αποτέλεσμα είναι ένα θεωρητικό αποτέλεσμα αγώνα, εάν το σκορ κατά τη στιγμή τοποθέτησης του στοιχήματος ήταν 0:0. Το τρέχoν σκορ κατά τη στιγμή τοποθέτησης του στοιχήματος εμφανίζονται στο όνομα αγοράς (π.χ: ‘υπόλοιπο αγώνα – τρέχων αποτέλεσμα 1:2’). Το στοίχημα για το "Υπόλοιπο ημιχρόνου" διακανονίζεται ανάλογα.

30.) Ποια αμυνόμενη ομάδα θα είναι η πρώτη που θα δεχθεί δοκάρι;
Όλα τα στοιχήματα σε οποιοδήποτε μέρος του δοκαριού μετρούν γι' αυτό το στοίχημα, ανεξαρτήτως εάν το δοκάρι χτυπηθεί σε προσπάθεια γκολ ή όχι.

31.) Περιφέρεια - Ειδικά
Όλα τα στοιχήματα που προσφέρονται στην ενότητα ‘Ειδικά περιφέρειας’ αφορούν αγώνες συγκεκριμένων πρωταθλημάτων που ξεκινούν συγκεκριμένες ώρες (σχετικές πληροφορίες για τους εν λόγω αγώνες διατίθενται απευθείας στη στοιχηματική διοργάνωση). Το αποτέλεσμα των στοιχημάτων βασίζεται στα συνολικά αποτελέσματα (δηλ. γκολ, κάρτες, πέναλτι …) των συμμετεχόντων ομάδων εντός και εκτός έδρας. Σε περίπτωση εγκαταλείψεων, καθυστερήσεων ή διακοπών, ισχύουν οι παρακάτω κανόνες:

 • Σε περίπτωση που τουλάχιστον ένας από τους εν λόγω αγώνες ξεκινά πάνω από μια ώρα αργότερα από την προγραμματισμένα ώρα έναρξης, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα. 
 • Σε περίπτωση που τουλάχιστον ένας από τους εν λόγω αγώνες εγκαταλειφθεί πριν από το ημίχρονο, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα εκτός από εκείνα που έχουν ήδη κριθεί.
 • Σε περίπτωση που τουλάχιστον ένας από τους εν λόγω αγώνες διακοπεί και συνεχιστεί πάνω από 60 λεπτά μετά τη διακοπή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται.

Τα στοιχήματα που αφορούν το την ομάδα που θα σημειώσει το 1ο γκολ θα διακανονίζονται ανάλογα με την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σύμφωνα με την ωριαία ζώνη της Κεντρικής Ευρώπης και ανεξάρτητα από την ώρα παιχνιδιού του εκάστοτε αγώνα.

32.) Συνολικά τουρνούα/ομίλων/ημέρας

Αυτός ο κανόνας αφορά όλα τα στοιχήματα για τον συνολικό αριθμό γκολ, καρτών, κόρνερ ή πέναλτι που σημειώνονται σε κάποιο τουρνουά, εντός ενός ομίλου τουρνουά ή σε κάποια συγκεκριμένη ημέρα που περιλαμβάνει τις επιλογές ‘over’ και ‘under’.

Για τα συνολικά νούμερα Τουρνουά/ Ομίλου/ Ημέρας που αφορούν κίτρινες κάρτες, κόκκινες κάρτες, κόρνερ, πέναλτι θα ισχύουν μόνο όσα σημειώθηκαν στην κανονική διάρκεια (μαζί με την παράταση).

Όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες θα πρέπει να ολοκληρωθούν για να ισχύουν τα στοιχήματα, με εξαίρεση όλα τα στοιχήματα που είναι καθορισμένα (δηλ. εάν το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί) και τα οποία θα διακανονίζονται ανάλογα, ανεξαρτήτως από επακόλουθη εγκατάλειψη της διοργάνωσης/τουρνουά καθ' οποιαδήποτε στιγμή. Για τα καθημερινά συνολικά αποτελέσματα, όλα τα στοιχήματα θα παύουν να ισχύουν σε περίπτωση διακοπής/αναβολής εφόσον οι εμπλεκόμενοι αγώνες δεν ξεκινήσουν ή επανεκκινήσουν 72 ώρες ή λιγότερες μετά την αρχική έναρξη. Εάν προστεθούν οποιαδήποτε παιχνίδια στο πρόγραμμα, αφού αναρτηθούν οι αρχικές αποδόσεις, τότε θα ακυρώνονται όλα τα στοιχήματα.