ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 27.02.2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ E-MAIL ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ, ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ SMS, ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ ΚΑΙ/Η ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ. ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ (ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ).

Αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε προς την παρούσα σύμβαση κάνοντας κλικ στο «Υποβολή» ή στο «Αποδέχομαι» και/ή χρησιμοποιώντας τις Λειτουργίες (όπως ο συγκεκριμένος όρος προσδιορίζεται στο υπόλοιπο του παρόντος). Από τη στιγμή που Εσείς (όπως ο συγκεκριμένος όρος ορίζεται στο υπόλοιπο του παρόντος) θα κάνετε κλικ στο «Υποβολή» ή «Συμφωνώ», ή όταν Εσείς χρησιμοποιείτε τις Λειτουργίες, συνάπτεται μια δεσμευτική ως προς τη νομοθεσία σύμβαση με τους συγκεκριμένους γενικούς όρους και προϋποθέσεις ανάμεσα σε, (α) Εσάς, τον τελικό χρήστη ('Εσείς'), και την (β) Sporting Odds Limited, 3rd Floor, One New Change, London, EC4M 9AF, United Kingdom, μια εταιρία καταχωρημένη σε Αγγλία και Ουαλία υπό τον εταιρικό αριθμό 03655231 (με ένα παράρτημα στην Μάλτα στη διεύθυνση Penthouse Spinola Business Centre, Number 46, St Christopher Street, Valletta, Malta, VLT 1464, υπο τον εταιρικο αριθμό OC1313) που ορίζεται αντίστοιχα ως 'Εμείς', 'Εμάς' ή 'Μας' όπως ισχύει ανάλογα με το ποιες Λειτουργίες ή μέρη των Πλατφορμών Εσείς χρησιμοποιείτε. 

Η Sporting Odds Limited αδειοδοτείται και ρυθμίζεται από τον Επίτροπο Παιγνίων του ΗΒ σύμφωνα με τον νόμο περί τυχερών παιχνιδιών του 2014  (αδειοδότηση και διαφήμιση).

Παρέχουμε λειτουργίες στην πλατφόρμα bwin.gr και σε οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή (online) πλατφόρμα ή πλατφόρμα για κινητά Εμείς προσφέρουμε (με κάθε ξεχωριστό ιστότοπο να αποτελεί μια 'Πλατφόρμα') στην οποία Εσείς έχετε πρόσβαση για λειτουργίες στοιχημάτων, παιχνιδιών και πονταρισμάτων που προσφέρουμε, περιλαμβανομένων ενδεικτικά των Αθλητικών στοιχημάτων και των Λειτουργιών Gaming, όπως ορίζεται παρακάτω χρησιμοποιώντας το Λογαριασμό Σας ('Λειτουργίες').
Στην περίπτωση που έχετε κάποια παράπονα, αξιώσεις, ή διαφωνίες όσον αφορά στο αποτέλεσμα των Λειτουργιών ή οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητάς Μας, θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί Μας σύμφωνα με την Παράγραφο 22 που βρίσκεται παρακάτω.

Αυτοί οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις, μαζί με την πολιτική απορρήτου, τους κανόνες λειτουργιών αθλητικών στοιχημάτων, τους κανόνες λειτουργιών βίντεο, την ενότητα "τουρνουά", την ενότητα "τρόπος παιχνιδιού/πρώτα βήματα" και την ενότητα "κανόνες παιχνιδιών", τις συχνές ερωτήσεις, όλους τους επιπρόσθετους κανόνες παιχνιδιών, την πολιτική αποσύνδεσης και ακύρωσης, τους γενικούς όρους συμμετοχής σε προωθητικές ενέργειες, τους όρους μεταφοράς χρημάτων από έναν λογαριασμό σε άλλο, τα τέλη και τις προμήθειες, την πολιτική περιεχομένου τρίτων μερών και οποιουσδήποτε άλλους πρόσθετους κανόνες και όρους που δημοσιεύονται στις πλατφόρμες και που σας γνωστοποιούνται με e-mail, οι οποίοι σχετίζονται ειδικά και διέπουν οποιοδήποτε συγκεκριμένο γεγονός, παιχνίδι, λογισμικό, προσφορά ή τουρνουά, αποτελούν μια δεσμευτική ως προς το νόμο σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την εταιρία μας ('Συμβάσεις'). Κατόπιν ενημέρωσης για οποιαδήποτε αλλαγή σε κανόνες ή όρους συμμετοχής μέσω e-mail, θα έχετε την επιλογή να σταματήσετε το παιχνίδι και/ή να κλείσετε τον λογαριασμό σας σύμφωνα με την ενότητα 18. Θα πρέπει να διαβάσετε όλα αυτά τα έγγραφα προσεκτικά, καθώς το καθένα από αυτά αποτελεί μέρος της δεσμευτικής ως προς το νόμο σύμβασης ανάμεσα σε εσάς και στην εταιρία μας.

ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ, Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι παρόντες γενικοί όροι και προϋποθέσεις θα υπερισχύσουν σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς μεταξύ των παρόντων γενικών όρων και προϋποθέσεων και οποιουδήποτε από τους κανονισμούς των παιχνιδιών ή άλλων εγγράφων στα οποία γίνεται αναφορά στους παρόντες γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

Κάνοντας κλικ στο «Υποβολή» ή στο «Αποδέχομαι» και αποδεχόμενοι τους παρόντες γενικούς όρους και προϋποθέσεις, Εσείς αναγνωρίζετε και αποδέχεστε επίσης τις παρούσες Συμβάσεις. Η πρόσβαση στις Λειτουργίες Μας και η χρήση τους υπόκεινται σε αυτές τις Συμβάσεις. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις παρούσες Συμβάσεις, Εμείς θα Σας συμβουλεύαμε να λάβετε νομικές συμβουλές από τρίτο ανεξάρτητο μέρος.

Οι λειτουργίες και οι διαδραστικές δομές (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων παιχνιδιών) ενδεχομένως να διαφέρουν ανάλογα με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση σε αυτές. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μεταφορές εντός λογαριασμού μέσω της πλατφόρμας του Facebook.

Σας εφιστούμε την προσοχή στην πολιτική απορρήτου Μας, η οποία περιγράφει πώς Εμείς αντιμετωπίζουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά Σας στοιχεία. Αποδεχόμενοι τους παρόντες γενικούς όρους και προϋποθέσεις, Εσείς επίσης αναγνωρίζετε και αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Οι Λειτουργίες αθλημάτων είναι οι λειτουργίες που προσφέρονται από Εμάς μέσω των εξής Πλατφορμών: bwin και οποιεσδήποτε άλλες πλατφόρμες στοιχηματισμού σε αθλητικά γεγονότα που προσφέρονται από Εμάς ανά διαστήματα (συνολικά οι 'Λειτουργίες Αθλημάτων').
Αν Εσείς χρησιμοποιείτε ή έχετε την πρόθεση να χρησιμοποιήσετε τις Λειτουργίες Αθλημάτων πρέπει να το πράξετε σύμφωνα με την Παράγραφο 28 των παρόντων γενικών όρων και προϋποθέσεων που ισχύει ειδικά για τις Λειτουργίες Αθλημάτων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Οι λειτουργίες παιχνιδιών είναι οι υπηρεσίες που προσφέρονται από Εμάς μέσω των εξής Πλατφορμών: bwin και οποιεσδήποτε άλλες πλατφόρμες παιχνιδιών που προσφέρονται από Εμάς ανά διαστήματα (συνολικά οι 'Λειτουργίες Παιχνιδιών').
Αν Εσείς χρησιμοποιείτε ή έχετε την πρόθεση να χρησιμοποιήσετε τις Λειτουργίες Παιχνιδιών, πρέπει να το πράξετε σύμφωνα με την Παράγραφο 29 των παρόντων γενικών όρων και προϋποθέσεων, που ισχύει ειδικά για τις Λειτουργίες Παιχνιδιών.

1. ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Αναγνωρίζοντας ότι έχετε διαβάσει τις παρούσες Συμβάσεις όταν εισάγετε τα στοιχεία σας για να συνδεθείτε και/ή κάνοντας κλικ στο πλήκτρο «Υποβολή» ή «Αποδέχομαι» όταν κάνετε την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού που σχετίζεται με τις παρεχόμενες Λειτουργίες μέσω των Πλατφορμών ή όταν καταχωρείτε τα στοιχεία σας για το Λογαριασμό Σας, Εσείς συμφωνείτε να συμμορφώνεστε προς τις παρούσες Συμβάσεις και αναγνωρίζετε ότι η αδυναμία Σας να συμμορφωθείτε με τις παρούσες Συμβάσεις μπορεί πιθανά να οδηγήσει σε αποκλεισμό, σε κλείσιμο του λογαριασμού Σας (όπως ορίζεται παρακάτω στην Παράγραφο 3 της παρούσας), στέρηση χρημάτων και/ή νομικές ενέργειες εναντίον Σας, όπως αρμόζει και όπως ορίζεται παρακάτω στις παρούσες Συμβάσεις. Αναγνωρίζετε ότι αν Εσείς αποδεχτείτε τις παρούσες Συμβάσεις, Εμείς θα ξεκινήσουμε άμεσα να Σας παρέχουμε τα προνόμια των Λειτουργιών. Ως συνέπεια αυτού, εάν Εσείς αποδεχτείτε τις παρούσες Συμβάσεις όταν κάνετε εγγραφή για τις Λειτουργίες Μας, δε θα έχετε αργότερα τη δυνατότητα να ακυρώσετε την εγγραφή Σας, μολονότι μπορείτε να κλείσετε το Λογαριασμό Σας σύμφωνα με την Παράγραφο 18 που παρατίθεται παρακάτω.

2. ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

2.1

Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τις Λειτουργίες μόνο αν είστε άνω των 21 (είκοσι ενός) ετών (ή του ανάλογου ελάχιστου ορίου ηλικίας σύμφωνα με τη νομοθεσία της περιοχής Σας) και εφόσον αυτό θεωρείται νόμιμο για Εσάς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της περιοχής Σας. Επιβεβαιώνετε πως δε λαμβάνετε πρόσβαση στις Λειτουργίες μας από ΗΠΑ, Πολωνία ή από οποιαδήποτε περιοχή στην οποία δεν είναι νόμιμη η συμμετοχή σε online gaming τη στιγμή της τοποθέτησης ενός στοιχήματος ή της συμμετοχής σε κάποιο παιχνίδι. Περαιτέρω, επιβεβαιώνετε πως δεν παίζετε παιχνίδια λοταρίας από την Πορτογαλία. Διατηρούμε πάντοτε το δικαίωμα να ζητήσουμε αποδείξεις από Εσάς σχετικά με την ηλικία Σας και ο Λογαριασμός Σας μπορεί να ανασταλεί μέχρι να μας παράσχετε ικανοποιητικές αποδείξεις για την ηλικία Σας. Κατανοείτε και αποδέχεστε ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να Σας παρέχουμε οποιεσδήποτε νομικές συμβουλές ή διαβεβαιώσεις και ότι είναι αποκλειστικά δική Σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι συμμορφώνεστε ανά πάσα στιγμή με τους νόμους που ισχύουν στη χώρα Σας και ότι έχετε πλήρες δικαίωμα από το νόμο να χρησιμοποιήσετε τις Λειτουργίες. Αναγνωρίζετε ότι η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια από ανηλίκους δεν είναι αποδεκτή και ότι θα παραπέμψουμε οποιεσδήποτε σχετικές απόπειρες στον Επίτροπο Τυχερών Παιχνιδιών ΗΒ, ο οποίος ενδέχεται να παραπέμψει το θέμα στις τοπικές διωκτικές αρχές. Οποιαδήποτε χρήση των Λειτουργιών εναπόκειται στη δική Σας επιλογή, προαίρεση, και αναλαμβάνετε πλήρως τον κίνδυνο. Χρησιμοποιώντας τις Λειτουργίες, αποδέχεστε ότι Εσείς δε θεωρείτε τις Λειτουργίες προσβλητικές, ανάρμοστες, αθέμιτες ή απρεπείς κατά οποιονδήποτε τρόπο.

2.2

Εάν δεν μπορέσουμε να επαληθεύσουμε τα στοιχεία της ταυτότητάς σας εντός των πρώτων 30 ημερών από το άνοιγμα λογαριασμού και την κατάθεση χρημάτων, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιεσδήποτε συναλλαγές τοποθετήσετε κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, καθώς και να θέσουμε φραγή στον λογαριασμό σας. Εάν δεν μπορέσουμε να επαληθεύσουμε ικανοποιητικώς την ταυτότητά σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, το οποίο καθορίζεται από εμάς κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε τον λογαριασμό σας και ενδεχομένως να παρακρατήσουμε το υπόλοιπό σας στον λογαριασμό σας έως ότου η διαδικασία επαλήθευσης έχει ικανοποιητική έκβαση.

2.3

Εάν με την ολοκλήρωση των ελέγχων επαλήθευσης, εμφανίζεστε ως ανήλικος, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν ενόσω ήσασταν ανήλικος. Διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε τον λογαριασμό σας καθώς και να ενημερώσουμε τον Επίτροπο Τυχερών Παιχνιδιών του ΗΒ, ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία βρισκόσασταν κατά τη στιγμή λήψης των λειτουργιών μας.

3. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ

3.1

Για να χρησιμοποιήσετε τις Λειτουργίες, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για να ανοίξετε ένα λογαριασμό σε Εμάς. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις Λειτουργίες Μας από το Λογαριασμό Σας (όπως ορίζεται παρακάτω).

3.2

Μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε Εμάς επιλέγοντας ένα μοναδικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και εισάγοντας άλλες πληροφορίες τις οποίες Εμείς ζητάμε για τη φόρμα εγγραφής Μας όπως (ενδεικτικά) το όνομα και το επώνυμό Σας, τη διεύθυνση, το e-mail, το φύλο, την ημερομηνία γέννησης και τον αριθμό τηλεφώνου (ένας 'Λογαριασμός'). Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται κατά την εγγραφή ή σε μεταγενέστερη στιγμή είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Ενδεχομένως να μπορείτε να αλλάξετε ορισμένες (αλλά όχι όλες) τις πληροφορίες που Εσείς παρέχετε κατά την εγγραφή, τροποποιώντας τις προτιμήσεις του Λογαριασμού Σας ή επικοινωνώντας μαζί μας. Παρακαλούμε δείτε την πολιτική απορρήτου Μας για περισσότερες πληροφορίες. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί Μας για περισσότερες πληροφορίες.

3.3

Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να επιλέξετε το νόμισμα που προτιμάτε για το Λογαριασμό Σας από τα διαθέσιμα ανά διαστήματα νομίσματα ('Νόμισμα Λογαριασμού'). Παρακαλούμε σημειώστε ότι από τη στιγμή που θα επιλέξετε το Νόμισμα του Λογαριασμού Σας, δε θα έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε περισσότερο από μία φορά χωρίς την έγκρισή Μας (η οποία μπορεί να μη Σας δοθεί ή να καθυστερήσει να Σας δοθεί, κατά τη διακριτική Μας ευχέρεια). Αν Εσείς επιθυμείτε να αλλάξετε το Νόμισμα του Λογαριασμού Σας περισσότερο από μία φορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Οποιεσδήποτε αλλαγές Νομίσματος του Λογαριασμού θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους όρους στις Συναλλαγματικές Ισοτιμίες που Εμείς προσφέρουμε τη στιγμή της μετατροπής. Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε ότι το επίπεδο προστασίας που παρέχεται σχετικά με τα χρήματά σας περιγράφεται στη δήλωση κοινοποίησης. Παρακαλούμε σημειώστε ότι είστε υποχρεωμένοι να ενημερώσετε σχετικά με την παραλαβή της σχετικής κοινοποίησης. Δε θα επιτρέψουμε σε εσάς τη χρήση οποιωνδήποτε χρημάτων καταθέσετε για παιχνίδι έως ότου ο καθένας από εσάς προβεί σε κάποια από τις ακόλουθες ενέργειες: (i) εάν εσείς δεν έχετε προηγουμένως καταθέσει χρήματα σε εμάς, κατά την πρώτη περίσταση που εσείς καταθέσετε χρήματα, (ii) εάν εσείς έχετε προηγουμένως καταθέσει χρήματα σε εμάς, κατά την πρώτη επακόλουθη περίσταση που εσείς προβείτε σε κατάθεση και (iii) σε οποιασδήποτε επακόλουθη κατάθεσή σας, όταν είναι η πρώτη μετά από αλλαγή στη δήλωση κοινοποίησης. Παρακαλούμε δείτε τις συχνές ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες.

3.4

Δεν υπάρχουν έξοδα εγγραφής για τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Δεν είμαστε τράπεζα και τα χρήματα δεν ασφαλίζονται από καμία υπηρεσία του κράτους. Όλες οι πληρωμές προς και από τον Λογαριασμό Σας θα πρέπει να πραγματοποιούνται στα νομίσματα που είναι διαθέσιμα στις Υπηρεσίες κατά διαστήματα, και δεν θα αποφέρουν τόκους, ενώ Εσείς θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι όλες οι πληρωμές στον Λογαριασμό Σας προέρχονται από μια πηγή πληρωμών στην οποία Εσείς είστε αναφερόμενος ως κάτοχος λογαριασμού. Αν πραγματοποιείτε κατάθεση ή ανάληψη στον Λογαριασμό Σας σε κάποιο νόμισμα διαφορετικό από το Νόμισμα του Λογαριασμού Σας, η συγκεκριμένη κατάθεση και/ή ανάληψη θα πραγματοποιηθεί στις Συναλλαγματικές Ισοτιμίες που προσφέρονται από Εμάς τη στιγμή της συγκεκριμένης κατάθεσης ή ανάληψης και μπορεί να επιβαρύνονται με ένα μικρό τέλος μετατροπής. Απαιτείται να ενημερώσουμε τους Παίκτες στο Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ) ότι το επίπεδο προστασίας των χρημάτων τους περιγράφεται στην Αναλυτική Κατάσταση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι παίκτες στο ΗΒ θα χρειαστεί να ενημερώσουν σχετικά με την παραλαβή της Αναλυτικής Κατάστασης και Εμείς δεν θα επιτρέψουμε στους παίκτες του ΗΒ να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε από τα χρήματα που έχουν καταθέσει για gaming έως ότου έκαστος προβεί στις ενέργειες που προβλέπονται στις παρακάτω περιπτώσεις: (i) εάν ένας παίκτης στο ΗΒ δεν έχει προηγουμένως καταθέσει χρήματα σε εμάς, κατά την πρώτη κατάθεση του παίκτη στο ΗΒ, (ii) εάν ένας παίκτης στο ΗΒ έχει προηγουμένως κάνει κατάθεση σε εμάς, κατά την επόμενη μεμονωμένη περίσταση που προβεί σε κατάθεση σε εμάς και (iii) σε περίπτωση οποιασδήποτε επακόλουθης κατάθεσης ενός παίκτη στο ΗΒ, η οποία είναι η πρώτη από τη στιγμή των αλλαγών στην Αναλυτική Κατάσταση.

Τα χρήματα των Πελατών καταχωρούνται σε λογαριασμούς διαφορετικούς από τους λογαριασμούς της επιχείρησης, αλλά αποτελούν μέρος των επενδυτικών κεφαλαίων της επιχείρησης σε περίπτωση χρεωκοπίας.

Μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα των Συχνών ερωτήσεων  για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή να συμβουλευτείτε τον δικτυακό τόπο της Επιτροπής περί Τυχερών Παιχνιδιών.

3.5

Για να παίξετε Παιχνίδια με Πραγματικά Χρήματα ή για να στοιχηματίσετε, θα πρέπει να καταθέσετε ένα ποσό «πραγματικών χρημάτων» στον Λογαριασμό Σας με οποιαδήποτε από τις μεθόδους που καθορίζονται κατά διαστήματα από Εμάς. Τα χρήματα αυτά θα κατατεθούν στον Λογαριασμό Σας μόλις Εμείς και/ή οι αντιπρόσωποί Μας λάβουμε τα χρήματα. Μπορούν να εφαρμόζονται ελάχιστα και μέγιστα όρια για τις πληρωμές στον Λογαριασμό Σας, ανάλογα με το ιστορικό Σας προς Εμάς, τη μέθοδο κατάθεσης και άλλους παράγοντες, όπως ορίζεται αποκλειστικά από Εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες επιλογές και τα τέλη κατάθεσης και ανάληψης παρακαλούμε δείτε τα συχνά ερωτήματα σχετικά με πληρωμές. Εφόσον το επιτρέψουμε, μπορείτε να κάνετε μεταφορές από το Λογαριασμό Σας για να χρηματοδοτήσετε τον Λογαριασμό ενός άλλου παίκτη αποκλειστικά για το σκοπό της χρήσης των Λειτουργιών και οι μεταφορές αυτές θα υπόκεινται στους Όρους Μεταφοράς Χρημάτων από ένα Λογαριασμό σε κάποιον Άλλο (όπου υπάρχουν) και σε οποιουσδήποτε άλλους ισχύοντες όρους και τους περιορισμούς για τις εκταμιεύσεις που αυτοί εμπεριέχουν.

3.6

Μπορείτε να κάνετε αίτηση ανάληψης χρημάτων από το Λογαριασμό Σας οποιαδήποτε στιγμή, εφόσον έχουν ληφθεί τα ποσά όλων των πληρωμών που έχουν πραγματοποιηθεί. Διατηρούμε το δικαίωμα πληρωμής οποιασδήποτε αιτηθείσας ανάληψης τμηματικά, ή συνολικά μέσω της ίδιας μεθόδου πληρωμής και στο ίδιο νόμισμα με εκείνο στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι καταθέσεις.

3.7

Για να χρησιμοποιήσετε κάποιες συγκεκριμένες Λειτουργίες πιθανά να χρειαστεί πρώτα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε λογισμικό, όπως προβλέπεται στη σχετική Πλατφόρμα.

3.8

Δεν έχουμε τη δυνατότητα να εγγυηθούμε τη συνεχιζόμενη διαθεσιμότητα οποιουδήποτε συγκεκριμένου νομίσματος. Στο απίθανο ενδεχόμενο όπου θα καταστεί αναγκαίο για Εμάς να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε ένα συγκεκριμένο νόμισμα και το Νόμισμα του Λογαριασμού Σας γίνει μη διαθέσιμο, Εμείς διατηρούμε το δικαίωμα να Σας ζητήσουμε να μετατρέψετε το Νόμισμα του Λογαριασμού Σας σε ένα διαθέσιμο εναλλακτικό νόμισμα που Εσείς προτιμάτε στις Συναλλαγματικές Ισοτιμίες που Εμείς προσφέρουμε τη στιγμή της μετατροπής.

4. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Το όνομα στον Λογαριασμό Σας θα πρέπει να είναι ίδιο με το πραγματικό και νόμιμο όνομα και την ταυτότητά Σας και το όνομα κατά την εγγραφή του Λογαριασμού Σας θα πρέπει να είναι ίδιο με το όνομα στην(ις) πιστωτική(ες) κάρτα(ες) ή σε άλλους λογαριασμούς πληρωμών που χρησιμοποιούνται για την κατάθεση ή την ανάληψη χρηματικών ποσών μέσω του Λογαριασμού Σας. Για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά Σας, διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε ικανοποιητικές αποδείξεις της ταυτότητας (περιλαμβανομένων ενδεικτικά, αντιγράφων ενός έγκυρου διαβατηρίου/ταυτότητας και/ή οποιωνδήποτε καρτών πληρωμής χρησιμοποιούνται) και ικανοποιητικές αποδείξεις της διεύθυνσης (περιλαμβανομένων ενδεικτικά, ενός πρόσφατου λογαριασμού επιχείρησης κοινής ωφέλειας ή μιας δήλωσης τραπεζικού λογαριασμού) ανά πάσα στιγμή. Η αδυναμία παροχής αυτών των στοιχείων τεκμηρίωσης μπορεί να καταλήξει σε ανάκληση ή κλείσιμο του Λογαριασμού σας και εμείς ενδεχομένως να παρακρατήσουμε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας έως ότου μας προσκομίσετε τα δικαιολογητικά και έως ότου ολοκληρωθεί ικανοποιητικώς η διαδικασία επαλήθευσής σας. Δεν μπορείτε να διατηρείτε περισσότερους από έναν (1) Λογαριασμούς που να σχετίζονται με τη χρήση των Πλατφορμών από Εσάς. Εάν διατηρείτε παραπάνω από έναν (1) Λογαριασμό ή Λογαριασμούς με διαφορετικά ονόματα, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί Μας άμεσα για να διαχειριστούμε τους Λογαριασμούς Σας ώστε να διαθέτετε μόνο έναν (1) Λογαριασμό. Διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε τον(τους) Λογαριασμό(-ους) Σας αν Εσείς ανοίξετε πολλαπλούς Λογαριασμούς. Αν έχουμε σοβαρούς λόγους να πιστεύουμε ότι έχουν ανοιχτεί πολλαπλοί Λογαριασμοί με σκοπό την εξαπάτηση της εταιρίας, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιαδήποτε συναλλαγή σχετίζεται με την εν λόγω προσπάθεια εξαπάτησης. Σε περίπτωση που Εσείς έχετε χάσει το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης του Λογαριασμού Σας, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί Μας για την αντικατάστασή τους.

5. ΟΧΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΜΠΟΥΚΜΕΪΚΕΡ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ Ή ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ

Αν είστε (i) κάποιο στέλεχος, διευθυντής, υπάλληλος, σύμβουλος ή αντιπρόσωπος της Sporting Odds Limited και ο όμιλος GVC εν γένει, ή κάποιας από τις άμεσα ή έμμεσα θυγατρικές της εταιρίας (του "Ομίλου"), ή (ii) κάποιος προμηθευτής ή πωλητής του Ομίλου, ή (iii) (αναφορικά με τις Λειτουργίες Αθλημάτων μόνο) εάν είστε μπουκμέικερ ή πράκτορας στοιχημάτων ή άτομο που εμπλέκεται με διαφορετικό τρόπο στη δημιουργία, οργάνωση ή διεξαγωγή κάποιας διοργάνωσης, για την οποία αποδεχόμαστε στοιχήματα (συμπεριλ., ενδεικτικά, αθλητών, υπαλλήλων, μελών αθλητικών συλλόγων και/ή πρωταθλημάτων) δεν επιτρέπεται η εγγραφή Σας για δημιουργία Λογαριασμού σε Εμάς ή η άμεση ή έμμεση χρήση οποιασδήποτε από τις Λειτουργίες μας (ως 'Μη Εξουσιοδοτημένο Πρόσωπο'), εκτός από εκείνη που θα προκύψει κατά την εκτέλεση της εργασίας Σας ως υπάλληλος του Ομίλου. Ομοίως, οι συγγενείς των μη Εξουσιοδοτημένων Ατόμων δεν επιτρέπεται να κάνουν εγγραφή σε Εμάς ή να χρησιμοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα οποιαδήποτε από τις Λειτουργίες. Για αυτό το λόγο, ο όρος «συγγενής» θα περιλαμβάνει (ενδεικτικά) τον/την σύζυγο, τον/την σύντροφο, τον γονέα, το τέκνο ή τον/την αδελφό/ή. Επίσης, οι Συμμετέχοντες (όπως ορίζεται στη συνέχεια) σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την (αγγλική) Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (εκτός από την περίπτωση Συμμετέχοντα που έχει ήδη θεωρηθεί συμμετέχων λόγω της συνεργασίας του με κάποιον σύλλογο υπό το στάδιο 4 του Εθνικού Πρωταθλήματος και οποιουδήποτε επισήμως συμμετέχοντα σε αγώνα, διαιτητή, προπονητή ή βοηθό διαιτητή που λειτουργεί από το επίπεδο 4 και κάτω) απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες αθλητικών στοιχημάτων Μας για σκοπούς στοιχηματισμού, είτε άμεσα είτε έμμεσα, με οποιοδήποτε θέμα αφορά ή σχετίζεται με το ποδόσφαιρο οπουδήποτε στον κόσμο, όπως ενδεικτικά, μεταγραφές παικτών, πρόσληψη προπονητών, επιλογή ομάδας και πειθαρχικές κυρώσεις. Για τους σκοπούς της παρούσας ενότητας, ο "Συμμετέχων" θα έχει την ίδια έννοια με τα όσα ορίζονται στους κανόνες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα περιλαμβάνει όλες τις συμμετέχουσες οργανώσεις, τους εγκεκριμένους πράκτορες, τα πρωταθλήματα, του συλλόγους, τους εκπροσώπους συλλόγων, τους αδειοδοτημένους μάνατζερ, τους παίκτες, τους υπαλλήλους, τους υπαλλήλους αγώνα, τα μέλη της διοικητικής επιτροπής ή τους εργαζόμενους σε συνεργαζόμενο σύλλογο και όλα τα άτομα που κατά διαστήματα συμμετέχουν σε οποιαδήποτε διοργάνωση σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την (αγγλική) Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

6. Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

6.1

Με στόχο τη διασφάλιση της δίκαιης διεξαγωγής, λαμβάνουμε κάθε μέσο που θεωρούμε απαραίτητο προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα δίκαιο και ισορροπημένο περιβάλλον παιχνιδιού.

6.2

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος για οποιαδήποτε από τις τρέχουσες ή μελλοντικές σας συναλλαγές με τις λειτουργίες μας, διατηρούμε το δικαίωμα να ανακαλέσουμε, να τροποποιήσουμε, να απομακρύνουμε και/ή να προσθέσουμε οποιαδήποτε από τις Λειτουργίες, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια και στο βαθμό που προβλέπεται από τη νομοθεσία, δεν θα είμαστε υπόλογοι για οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια.

6.3

Απαγορεύουμε τη χρήση οποιωνδήποτε αθέμιτων τακτικών κατά τη χρήση των Λειτουργιών. Αυτό Εμείς το πράττουμε για να προστατεύσουμε τους πελάτες Μας και την ακεραιότητα των Λειτουργιών. Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Μας κατά της Εξαπάτησης στην Παράγραφο 29.4. Αν οποιοσδήποτε πελάτης ευρεθεί να συμμετέχει σε οποιασδήποτε μορφής σκευωρία ή άλλες δραστηριότητες για τις οποίες Εμείς θεωρούμε ότι αποτελούν απάτη ο λογαριασμός του/της μπορεί να κλειστεί μόνιμα και οποιοδήποτε υπάρχον υπόλοιπο στο λογαριασμό μπορεί να κινδυνεύσει με κατάσχεση ή παρακράτηση όπως ορίζεται στην Παράγραφο 17 των παρόντων γενικών όρων και προϋποθέσεων.

6.4

Απαγορεύουμε τη δημοσίευση οποιουδήποτε απαγορευμένου Περιεχομένου Τρίτων Μερών (όπως ορίζεται και παρακάτω στους όρους μας) στις Πλατφόρμες Μας. Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Περιεχομένου Τρίτων Μερών Μας, η οποία είναι ενσωματωμένη στις παρούσες Συμβάσεις για περισσότερες πληροφορίες.

6.5

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε τη χρήση από μέρους Σας συγκεκριμένων Λειτουργιών, Πλατφορμών ή οποιονδήποτε παιχνιδιών στις Πλατφόρμες μας από καιρό σε καιρό.

6.6

Καμία επικοινωνία ή πληροφορία που δημοσιεύεται στις Λειτουργίες δεν έχει στόχο να αποτελέσει νομική ή φορολογική συμβουλή και δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη σε περίπτωση που βασιστεί κανείς σε τέτοιο περιεχόμενο.

6.7

Για το σκοπό αναφοράς της ώρας σε σχέση με την από μέρους Σας χρήση των Λειτουργιών, χρησιμοποιούμε τη ζώνη ώρας GMT+1 εκτός εάν καθορίζεται διαφορετικά.

6.8

Η από μέρους Σας χρήση των Λειτουργιών προορίζεται μόνο για προσωπική Σας χρήση. Δεν μπορείτε να κάνετε χρήση των Λειτουργιών για επαγγελματικούς σκοπούς.

6.9

Το Responsible Gaming είναι σοβαρή υπόθεση για εμάς. Εάν (i) έχετε λάβει διάγνωση με διαταραχή εθισμού ή (ii) αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε θεραπεία για διαταραχή εθισμού, τότε δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία μας. Εάν αισθάνεστε ότι έχετε χάσει ή ενδεχομένως να χάσετε τον έλεγχο του παιχνιδιού Σας ή των εξόδων του παιχνιδιού Σας ή αισθάνεστε ότι κινδυνεύετε να χάσετε τον έλεγχο, τότε θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα. Παρακαλούμε επίσης δείτε τη λειτουργία Responsible Gaming του λογαριασμού σας, από την ενότητα "Κλείσιμο λογαριασμού".

6.10 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

6.10.1

Χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα βάσει των όσων αναφέρονται στα 6.10.2 και 6.10.3 εάν θεωρηθεί ότι έχετε μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα.

6.10.2

Βάσει των νόμων 4002/2001 και 4093/2012 (όπως τροποποιήθηκε από το 4141/2013), είμαστε υποχρεωμένοι να παρακρατήσουμε έναν φόρο επί των καθαρών κερδών σας γεγονός που αφορά όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες της πλατφόρμας που έχουν μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα (‘φόρος τυχερών παιχνιδιών’).

6.10.3

Βάσει των νόμων 4002/2001 και 4093/2012 (όπως τροποποιήθηκε από το 4141/2013), ο φόρος τυχερών παιχνιδιών θα συλλέγεται από Εμάς και στη συνέχεια θα αποδίδεται στην αρμόδια ελληνική αρχή.

6.10.4

Παρομοίως, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 129/2/7-11-2014 απόφαση της ΕΕΕΠ όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β' 3162/25.11.2014, εάν θεωρηθεί ότι έχετε μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, η δραστηριότητα και η χρήση των υπηρεσιών μας για διάστημα 30 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θεωρείται ότι ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σας θα έχουν τους παρακάτω περιορισμούς:

6.10.4.1

Δε θα μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε ανάληψη κερδών από τον λογαριασμό σας.

6.10.4.2

Δε θα μπορείτε να κάνετε κατάθεση που αθροιστικά θα υπερβαίνει τα €800.

6.10.4.3

Δε θα μπορείτε να κερδίσετε πάνω από €800.

6.10.5

Οι περιορισμοί που υπάρχουν στο 6.10.4 ανωτέρω δε θα ισχύουν εάν ο λογαριασμός σας επαληθευτεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του λειτουργού.

6.10.6

Για τους σκοπούς του 6.10, οι όροι “κέρδη” και “κερδίζω” θα θεωρηθεί ότι αναφέρονται στο ποσό που αποπληρώνουμε εμείς στον παίκτη μείον το ποσό πονταρίσματος που στοιχημάτισε ο παίκτης στην πλατφόρμα.

6.10.7

Εάν κατά τη διακριτική μας ευχέρεια επιλέξουμε να μη θέσουμε φραγή στον λογαριασμό σας σύμφωνα με το 2.2, ή εάν για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν καταφέρετε να επαληθεύσετε τα προαναφερθέντα προσωπικά στοιχεία εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, αυτός θα θεωρηθεί προσωρινά απενεργοποιημένος έως ότου μπορέσετε να επαληθεύσετε τα στοιχεία σας.

7. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Οι όροι Sporting Odds Limited και ο όμιλος GVC εν γένει, bwin και οποιαδήποτε άλλα σήματα που χρησιμοποιούνται από τον Όμιλο αποτελούν εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών και/ή επωνυμίες του Ομίλου ή μιας από τις θυγατρικές εταιρίες, ή τις συνεργαζόμενες εταιρίες ή των αρχών αδειοδότησης. Επιπρόσθετα, όλο το υπόλοιπο υλικό που χρησιμοποιείται από τον Όμιλο, περιλαμβανομένων ενδεικτικά του λογισμικού, των εικόνων, των γραφικών, των φωτογραφιών, των κινουμένων σχεδίων, των βίντεο, της μουσικής, του ήχου, του κειμένου (και οποιωνδήποτε δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε οποιοδήποτε και εντός οποιουδήποτε από τα παραπάνω) ανήκουν στον Όμιλο ή σε μία από τις θυγατρικές ή τις συνεργαζόμενες εταιρίες του ομίλου και/ή στις αρχές αδειοδότησης και προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα και/ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν αποκτάτε κανένα δικαίωμα επί του συγκεκριμένου πνευματικά προστατευμένου υλικού ή επί των εμπορικών σημάτων ή επί των σημάτων λειτουργιών και δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείτε χωρίς την έγγραφη άδεια του Ομίλου.

8. ΠΑΡΟΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Για να χρησιμοποιήσετε τις Yπηρεσίες, θα Σας ζητηθεί να μας στείλετε χρήματα και πιθανά να χρειαστεί να λάβετε χρήματα από Εμάς. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τρίτους διαμεσολαβητές ηλεκτρονικών πληρωμών και/ ή χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ('ΠΗΥ') για τη διενέργεια τέτοιου είδους οικονομικών συναλλαγών. Εσείς Μας εξουσιοδοτείτε αμετακλήτως, όπως είναι απαραίτητο, να δώσουμε εντολή στα εν λόγω ΠΗΥ να διαχειριστούν τις καταθέσεις του Λογαριασμού και τις αναλήψεις από το Λογαριασμό Σας και συμφωνείτε αμετακλήτως ότι Εμείς ενδέχεται να δώσουμε τέτοιου είδους οδηγίες εκ μέρους Σας σύμφωνα με τα αιτήματά Σας όπως αυτά έχουν υποβληθεί με τη χρήση της σχετικής λειτουργίας στις Πλατφόρμες μας. Συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης κάθε ισχύοντος ΠΗΥ. Σε περίπτωση διαφοράς μεταξύ των παρουσών Συμβάσεων και των όρων και προϋποθέσεων των ΠΗΥ, θα υπερισχύουν οι παρούσες Συμβάσεις.

9. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ

Μπορεί να Σας προσφέρουμε κατά διαστήματα προσφορές στα πλαίσια του προγράμματος πιστότητας. Η αποδοχή οποιωνδήποτε προσφορών θα πρέπει να συνάδει με τους συμπληρωματικούς όρους και προϋποθέσεις που Εμείς μπορεί να Σας παράσχουμε σε σχέση με κάθε μια από τις προσφορές, ή αν δεν υπάρχουν, τότε θα πρέπει να συνάδει με τους γενικούς όρους συμμετοχής σε προωθητικές ενέργειες και με τους περιορισμούς αποδέσμευσης που εμπεριέχονται στη σχετική προσφορά. Οι προσφορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά.

10. ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

10.1

Το υπόλοιπο του λογαριασμού σας ισούται με το ποσό πραγματικών χρημάτων που καταβάλλονται στο Λογαριασμό Σας (είτε από εσάς είτε από εμάς), συν οποιαδήποτε κέρδη (συμπεριλαμβανομένων των μπόνους που δεν πληρούν τους περιορισμούς πονταρίσματος) και/ή μείον οποιεσδήποτε απώλειες έχουν συσσωρευτεί από τη χρήση των προϊόντων, αφαιρώντας οποιεσδήποτε γκανιότες εγγραφής ή άλλες χρεώσεις, αν υπάρχουν, και αφαιρώντας οποιαδήποτε ποσά έχετε κάνει ανάληψη ή ποσά που έχουν κατασχεθεί ή έχουν επιστραφεί σε Εμάς εξαιτίας οποιασδήποτε γνωστής ή υποπτευόμενης απάτης ή εξαιτίας καταθέσεων ή άλλων συναλλαγών που έχουν απορριφθεί ή ακυρωθεί από την τράπεζά Σας ή από οποιαδήποτε άλλη σχετιζόμενη τράπεζα τρίτου μέρους (είτε ως αποτέλεσμα ανεπαρκών χρημάτων, αντιστροφής χρέωσης ή άλλης αιτίας), οποιαδήποτε Χρέωση Ανενεργού Λογαριασμού (δείτε Παράγραφο 11 παρακάτω) ή οποιαδήποτε ποσά που σε άλλη περίπτωση θα αφαιρούνταν ή θα κατάσχονταν σύμφωνα με τις παρούσες Συμβάσεις ('Υπόλοιπο Λογαριασμού').

10.2

Η αποδοχή ενός αιτήματος ανάληψης υπόκειται στην προϋπόθεση ότι εσείς έχετε κάνει κατάθεση και έχετε παίξει επαρκώς ποσό πραγματικών χρημάτων ή μπόνους χωρίς περιορισμούς στο λογαριασμό σας, σε κέρδη, σε οποιεσδήποτε μεθόδους περιορισμού καταθέσεων, σε περιορισμούς μπόνους και/ή Επιθεωρήσεις Ασφαλείας (δείτε την Παράγραφο 16 παρακάτω) και σε οποιουσδήποτε άλλους όρους των παρουσών Συμβάσεων. Όλα τα ποσά που Εσείς αποσύρετε υπόκεινται στους περιορισμούς συναλλαγής και ανάληψης για τους οποίους Εμείς Σας ενημερώνουμε πριν την εκταμίευση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες επιλογές και τις προμήθειες κατάθεσης και ανάληψης παρακαλούμε δείτε την ενότητα συχνά ερωτήματα για τις πληρωμές.

10.3 

Εμείς μπορούμε να αναφέρουμε και να παρακρατήσουμε οποιοδήποτε ποσό από τα κέρδη Σας προκειμένου να συμμορφωθούμε με το ισχύον δίκαιο. Όλοι οι φόροι που οφείλονται και συνδέονται με οποιαδήποτε κέρδη που Σας έχουν αποδοθεί αποτελούν αποκλειστικά δική Σας ευθύνη. Τα υπόλοιπα των Λογαριασμών δεν μπορούν να μεταφερθούν, να αντικατασταθούν ή να εξαργυρωθούν με κάποιο άλλο έπαθλο. Η πληρωμή των χρημάτων που Εσείς αποσύρετε θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής μεταβίβασης, πιστωτικής κάρτας και/ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο τον οποίο Εμείς επιλέγουμε κατά τη διακριτική Μας ευχέρεια, παρόλο που θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες Σας όπως μας έχετε υποδείξει κατά τη διαδικασία της εγγραφής Σας.

10.4

Οι πληρωμές θα γίνονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα (υπόκεινται σε μια εσωτερική επεξεργασία διάρκειας έως και 2 εργάσιμων ημερών), μολονότι θα υπάρχουν πιθανές καθυστερήσεις εξαιτίας των Επιθεωρήσεων Ασφαλείας (δείτε την Παράγραφο 16 παρακάτω) που αναλαμβάνουμε Εμείς να διενεργήσουμε και να αποφασίσουμε πού θα παρακρατήσουμε τέτοιου είδους πληρωμές, σύμφωνα με τις παρούσες Συμβάσεις.

10.5

Όλες οι πληρωμές που γίνονται μέσω τραπεζικής μεταφοράς σε ευρώ εντός της ζώνης SEPA θα τυγχάνουν επεξεργασίας σύμφωνα με τα κριτήρια SEPA. Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης θα χρεώνονται τα συνήθη τέλη συναλλαγής από την εκάστοτε τράπεζά τους, ακόμα κι αν η μεταφορά πραγματοποιηθεί μεταξύ δύο διαφορετικών χωρών εντός της ζώνης SEPA.

11. ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

11.1

Αν δεν έχετε πρόσβαση στο Λογαριασμό Σας με σύνδεση (logging on) στο Λογαριασμό Σας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του Λογαριασμού Σας και (i) είτε δεν τοποθετήσετε ένα χρηματικό στοίχημα μέσω των Λειτουργιών, ή (ii) δεν μπείτε σε ένα τουρνουά με χρηματικό τέλος εισόδου μέσω των Λειτουργιών Παιχνιδιών, ή (iii) δεν παίξετε ένα χέρι με γκανιότα μέσω των Λειτουργιών Παιχνιδιών, ή (iv) δεν πραγματοποιήσετε κάποια κατάθεση με τον προβλεπόμενο τρόπο, για οποιαδήποτε περίοδο 365 συνεχομένων ημερών, τότε μετά από αυτές τις 365 ημέρες (την 'Περίοδο Χάριτος ') ο Λογαριασμός Σας (και οποιοσδήποτε σχετιζόμενος λογαριασμός με οποιοδήποτε ΠΗΥ) θα θεωρηθεί «Ανενεργός».

11.2

Όταν ο λογαριασμός Σας θεωρηθεί Ανενεργός, Εμείς θα έχουμε το δικαίωμα να Σας χρεώσουμε ένα διαχειριστικό τέλος (η 'Χρέωση Ανενεργού Λογαριασμού'). Μπορεί να αφαιρέσουμε ένα ποσό ίσο με τη Χρέωση Ανενεργού Λογαριασμού από το Υπόλοιπο του Λογαριασμού Σας την επόμενη μέρα της λήξης της Περιόδου Χάριτος και στη συνέχεια κάθε τριάντα (30) ημέρες σύμφωνα πάντα με το Πρόγραμμα Χρέωσης Ανενεργού Λογαριασμού. Αν Εμείς συνεχίσουμε να θεωρούμε το Λογαριασμό Σας Ανενεργό για μια περίοδο δεκαοκτώ συνεχών ημερολογιακών μηνών, για να διασφαλίσουμε τα χρήματά Σας, μπορεί να παρακρατήσουμε οποιοδήποτε υπόλοιπο απομένει στο Λογαριασμό Σας και να κλείσουμε το Λογαριασμό Σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί Μας για να ζητήσετε να σας επιστραφούν οποιαδήποτε χρήματα έχουν παρακρατηθεί με αυτόν τον τρόπο ανά πάσα στιγμή.

Θα σταματήσουμε να αφαιρούμε τη Χρέωση Ανενεργού Λογαριασμού από το Υπόλοιπο του Λογαριασμού σας αν ο Λογαριασμός Σας επανενεργοποιηθεί με τη συμμετοχή σας σε ένα τουρνουά, ή τοποθετώντας ένα χρηματικό στοίχημα, ή παίζοντας ένα χέρι με γκανιότα, ή πραγματοποιώντας μια κατάθεση ή εάν ο λογαριασμός Σας κλείσει σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο 18.1.

12. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

12.1

Υβριστική ή προσβλητική γλώσσα δεν θα γίνεται ανεκτή στις ομάδες συνομιλίας (chat) Μας, ή με άλλο τρόπο επικοινωνίας από Εσάς στις Πλατφόρμες ή με το προσωπικό του Ομίλου. Επιπλέον, δεν δικαιούστε να κάνετε αναληθή και/ή κακοήθη και/ή βλαβερά σχόλια όσον αφορά στη λειτουργία του Ομίλου σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης ή δημόσια συζήτηση (forum).

12.2

Σύμφωνα με τους όρους της πολιτικής Περιεχομένου Τρίτων Μερών, Μας, μπορούμε να απορρίψουμε ή να διαγράψουμε οποιοδήποτε κείμενο, αρχεία, εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό («Περιεχόμενο Τρίτων Μερών») που έχει δημοσιευτεί από Εσάς στις Πλατφόρμες, το οποίο κατά τη διακριτική Μας άποψη παραβιάζει τους όρους των παρουσών Συμβάσεων.

12.3

Οποιαδήποτε παραβίαση αυτής της πολιτικής μπορεί να οδηγήσει στην απομάκρυνση του Περιεχομένου των Τρίτων Μερών, την αναστολή της χρήσης των Λειτουργιών από Εσάς και/ή σε οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες Μας που μπορεί εύλογα να απαιτούνται για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση.

13. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού που έχουν επιλεγεί όταν κάνετε εγγραφής ως μέλος δεν θα πρέπει να αποκαλύπτονται σε κανένα τρίτο πρόσωπο. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την ασφάλεια του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας.

Συμφωνείτε να διατηρείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του Λογαριασμού σας μυστικά και απόρρητα και να μην επιτρέπετε σε κανέναν άλλον να τον χρησιμοποιεί. Κάθε πρόσωπο το οποίο ταυτοποιεί τον εαυτό του εισάγοντας ένα σωστό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης θεωρείται από Εμάς ως ο νόμιμος δικαιούχος του Λογαριασμού και όλες οι συναλλαγές θα θεωρούνται έγκυρες όταν το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης έχουν εισαχθεί σωστά. Δεν θα είμαστε σε καμία περίπτωση υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε απώλειές Σας που είναι αποτέλεσμα οποιασδήποτε μη εξουσιοδοτημένης ή κακής χρήσης των στοιχείων σύνδεσής (login) Σας. Δεν θα πρέπει να απαιτηθεί από Εμάς να διατηρούμε ονόματα χρηστών ή κωδικούς πρόσβασης Λογαριασμών. Σε περίπτωση που έχετε χάσει το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης ή οποιαδήποτε στοιχεία σύνδεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί Μας για την αντικατάστασή τους. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε, έχετε ξεχάσει ή έχετε χάσει το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασής σας ή οποιαδήποτε στοιχεία σύνδεσής Σας ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε άλλης αιτίας εκτός από δικό Μας λάθος, δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος.

14. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Ακολουθούμε πολιτική μηδενικής ανοχής έναντι ακατάλληλων μεθόδων παιχνιδιού και δραστηριοτήτων εξαπάτησης. Αν κατά την αποκλειστική Μας άποψη, έχετε παραβιάσει τους κανόνες ή έχετε προσπαθήσει να εξαπατήσετε Εμάς και/ή τον Όμιλο ή οποιονδήποτε άλλο χρήστη οποιασδήποτε από τις Λειτουργίες με οποιονδήποτε τρόπο, περιλαμβανομένων ενδεικτικά, της μεθοδευμένης εκμετάλλευσης των παιχνιδιών ή της απάτης όσον αφορά στις πληρωμές ή της μεθοδευμένης εκμετάλλευσης των λειτουργιών πολλαπλών νομισμάτων, του στοιχηματισμού σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός αγώνα ή μιας διοργάνωσης ή αν Σας υποπτευθούμε για δόλιες πληρωμές, περιλαμβανομένης της χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών, ή οποιασδήποτε άλλης δόλιας δραστηριότητας (περιλαμβανομένων ενδεικτικά οποιασδήποτε αντιστροφής χρέωσης ή άλλης αντιστροφής πληρωμής) ή απαγορευμένης συναλλαγής (περιλαμβανομένου ενδεικτικά του ξεπλύματος χρημάτων) ή αν οι καταθέσεις Σας δεν καλύφθηκαν από την τράπεζά Σας για οποιοδήποτε λόγο, διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε και/ή να κλείσουμε το Λογαριασμό Σας και να ανακτήσουμε τα δόλια χρέη χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μέθοδο είναι νομικά διαθέσιμη σε Εμάς, περιλαμβανομένων ενδεικτικά των εξής: (i) χρέωσης του Λογαριασμού Σας με το ποσό που Εσείς οφείλετε, και (ii) εντολής σε τρίτες εταιρίες είσπραξης χρεών να εισπράξουν το χρέος. Αυτό μπορεί να έχει επιβλαβή επίπτωση στην αξιολόγηση της πιστοληπτικής Σας ικανότητας και μπορεί να χρειαστεί να διαβιβάσουμε τα προσωπικά Σας στοιχεία (περιλαμβανομένης της ταυτότητάς Σας) στις ανάλογες λειτουργίες και να αναφέρουμε οποιεσδήποτε αξιόποινες ή ύποπτες δραστηριότητες στις αρμόδιες αρχές.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε και να παρακρατήσουμε οποιαδήποτε κέρδη κάποιου συγκεκριμένου προσώπου ή ομάδας προσώπων και να ακυρώσουμε και να παρακρατήσουμε οποιουσδήποτε Πόντους Παίκτη που έχουν κερδηθεί από οποιοδήποτε πρόσωπο ή ομάδα προσώπων σε περίπτωση που έχουμε σημαντικούς λόγους να πιστεύουμε ότι το εν λόγω πρόσωπο ή ομάδα προσώπων ενεργεί ή έχει ενεργήσει συντονισμένα με σκοπό την εξαπάτησή Μας ή την πρόκληση ζημίας σε Εμάς και/ή στον Όμιλο και/ή στις Λειτουργίες και/ή στις Πλατφόρμες με οποιονδήποτε τρόπο.

Για το σκοπό της προστασίας δεδομένων, της ασφάλειας και της αποφυγής περιστατικών εξαπάτησης δεν επιτρέπουμε τη χρήση οποιωνδήποτε καναλιών επικοινωνίας που περιλαμβάνονται στις Λειτουργίες και/ή στις Πλατφόρμες (περιλαμβανομένων ενδεικτικά των ομάδων συνομιλίας των τραπεζιών χαρτοπαιξίας) για την προσφορά ή την προώθηση οποιωνδήποτε προσφορών, προϊόντων και λειτουργιών (είτε από Εσάς είτε από κάποιο τρίτο μέρος). Απαγορεύεται ρητά να δημοσιεύετε πληροφορίες ή να επικοινωνείτε με τους πελάτες Μας για να προσφέρετε ή να προωθήσετε προσφορές, προϊόντα ή λειτουργίες.

Αναφορικά με τις Λειτουργίες Αθλημάτων, σε περίπτωση που έχουμε την υποψία ότι υπήρξε οποιοδήποτε νοθεία αγώνων, νοθεία τιμών ή άλλη παραποίηση διοργάνωσης, διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, (i) να αναστείλουμε την προσφορά οποιασδήποτε διοργάνωσης ή σειράς διοργανώσεων σε οποιαδήποτε από τις αγορές μας, και (ii) να καθυστερήσουμε ή να παρακρατήσουμε την πληρωμή σε οποιαδήποτε διοργάνωση ή σειρά διοργανώσεων έως ότου η ακεραιότητα της εν λόγω διοργάνωσης ή σειράς διοργανώσεων επιβεβαιωθεί από την αρμόδια αθλητική ομοσπονδία.

Σε περίπτωση που τα αρμόδια για τον αθλητισμό σώματα επιβεβαιώσουν ότι υπήρξε ενεργή παραποίηση της όποιας διοργάνωσης ή σειράς διοργανώσεων, διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική μας διακριτική ευχέρεια, να ακυρώσουμε οποιαδήποτε στοιχήματα έχουν τοποθετηθεί σε μια τέτοια διοργάνωση είτε από ένα άτομο που έχει εντοπισθεί να κατέχει εσωτερικές στοιχηματικές πληροφορίες για μια τέτοια διοργάνωση είτε από ένα άτομο, το οποίο κατά την εύλογη άποψή μας, συνδέεται με, ενήργησε σε συνεργασία με ή εμπλέκεται με τον οποιονδήποτε τρόπο με ένα τέτοιο άτομο.

15. ΣΦΑΛΜΑΤΑ

Πρέπει να Μας ενημερώσετε μόλις διαπιστώσετε οποιαδήποτε σφάλματα, όσον αφορά στον λογαριασμό Σας ή σε οποιουσδήποτε υπολογισμούς όσον αφορά οποιοδήποτε ποντάρισμα ή στοίχημα έχετε τοποθετήσει ή σε οποιαδήποτε μετατροπή νομίσματος. Σε περίπτωση παρόμοιου σφάλματος ή οποιασδήποτε αδυναμίας του συστήματος ή σφάλματος παιχνιδιού (απόκλισης από τη κανονική λειτουργία της λογικής του παιχνιδιού για οποιοδήποτε λόγο) η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα ένα σφάλμα στον υπολογισμό αποδόσεων, χρεώσεων, τελών, γκανιότας, μπόνους ή πληρωμής ή οποιασδήποτε μετατροπής νομίσματος αν υπάρχει, ('Σφάλμα') Εμείς θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε όλα τα πρόσωπα που έχουν επηρεαστεί απευθείας από το συγκεκριμένο Σφάλμα στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν προκύψει το Σφάλμα. Διατηρούμε το δικαίωμα να δηλώσουμε ως μηδενικά και άκυρα οποιαδήποτε στοιχήματα επηρεάστηκαν από το συγκεκριμένο Σφάλμα και να αποσύρουμε από το Λογαριασμό Σας οποιαδήποτε χρηματικά ποσά σχετίζονται με τα σχετικά στοιχήματα, και σε περίπτωση που τα χρήματα στο Λογαριασμό Σας δεν επαρκούν, μπορούμε να απαιτήσουμε να καταβάλλετε σε Εμάς το σχετικό εκκρεμές ποσό που αντιστοιχεί στα εν λόγω στοιχήματα. Υπό όλες τις συνθήκες στις οποίες Εμείς (κατά τη διακριτική Μας ευχέρεια) αποφασίσουμε ότι ένα Σφάλμα χρησιμοποιήθηκε για την απόκτηση ενός αθέμιτου πλεονεκτήματος, διατηρούμε το δικαίωμα να θεωρήσουμε ότι η δραστηριότητα αυτή υπόκειται στην Παράγραφο 17 (Κατάσχεση και Κλείσιμο Λογαριασμού) των παρόντων γενικών όρων και προϋποθέσεων.

16. ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Για να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο ασφαλείας και ακεραιότητας στο σύστημα, διατηρούμε το δικαίωμα να διεξάγουμε μια επιθεώρηση ασφαλείας ανά πάσα στιγμή για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά Σας, την ηλικία Σας, τα στοιχεία εγγραφής που Εσείς μας δώσατε, να ελέγξουμε τη χρήση των Λειτουργιών από Εσάς, περιλαμβανομένων ενδεικτικά της συμμόρφωσής Σας προς αυτές τις Συμβάσεις και τις πολιτικές του Ομίλου και των οικονομικών Σας συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν μέσω των Λειτουργιών για πιθανή παραβίαση των συγκεκριμένων Συμβάσεων και του εφαρμοστέου νόμου (μια 'Επιθεώρηση Ασφαλείας'). Κατ' αυτόν τον τρόπο, Εσείς εξουσιοδοτείτε Εμάς και τους εκπροσώπους Μας, να διενεργήσουμε οποιεσδήποτε έρευνες για Εσάς και να χρησιμοποιήσουμε και να γνωστοποιήσουμε σε τρίτα μέρη πληροφορίες που θεωρούμε απαραίτητες για την επαλήθευση των στοιχείων που Μας παρέχετε ή που είστε υποχρεωμένοι να Μας παρέχετε σύμφωνα με τις παρούσες Συμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά, της παραγγελίας μιας αναφοράς πίστωσης και/ή αλλιώς της επαλήθευσης της πληροφορίας με τη χρήση βάσεων δεδομένων τρίτων προσώπων. Επιπλέον, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συγκεκριμένες Επιθεωρήσεις Ασφαλείας, συμφωνείτε να παρέχετε τέτοιου είδους πληροφορίες ή υλικό τεκμηρίωσης όταν Εμείς, υπό την ελεύθερή μας προαίρεση, πιθανώς να ζητήσουμε.

17. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

17.1

Διατηρούμε το δικαίωμα, υπό την ελεύθερη προαίρεσή μας και σε σχέση με τον λογαριασμό σας, οποιονδήποτε λογαριασμό ΠΗΥ (όπως προσδιορίζεται ο συγκεκριμένος όρος στη διάταξη 8), οποιουσδήποτε λογαριασμούς που μπορεί να διαθέτετε σε άλλους δικτυακούς τόπους και/ή καζίνο και/ή λειτουργίες που ανήκουν ή λειτουργούν από ή εκ μέρους του ομίλου, και στην περίπτωση της χρήσης από Εσάς των λειτουργιών παιχνιδιών, οποιεσδήποτε λειτουργίες που μοιράζονται την πλατφόρμα του παιχνιδιού/τραπεζιού, να καταγγείλουμε τις παρούσες συμβάσεις, να παρακρατήσουμε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, να αναστείλουμε τον λογαριασμό σας και να ανακτήσουμε από αυτόν τον λογαριασμό οποιεσδήποτε πληρωμές, μπόνους και κέρδη που έχουν επηρεαστεί εάν:

17.1.1

Έχετε παραβιάσει ουσιαστικά οποιαδήποτε από τις παρούσες Συμβάσεις,

17.1.2

Αντιληφθούμε ότι έχετε χρησιμοποιήσει ή έχετε προσπαθήσει να χρησιμοποιήσετε τις Λειτουργίες με σκοπό την απάτη, τη σκευωρία (περιλαμβανομένων και των αντιστρόφων χρεώσεων) ή παράνομες ενέργειες ή μη αποδεκτή δραστηριότητα (περιλαμβανομένης ενδεικτικά, οποιασδήποτε μεθοδευμένης εκμετάλλευσης των λειτουργιών πολλαπλών νομισμάτων),

17.1.3

Αντιληφθούμε ότι έχετε παίξει σε άλλους online δικτυακούς τόπους ή λειτουργίες παιχνιδιών και είστε ύποπτος για απάτη, σκευωρία (περιλαμβανομένων και των αντιστρόφων χρεώσεων) ή παράνομες ενέργειες ή μη αποδεκτή δραστηριότητα,

17.1.4

Έχετε «αντιστρέψει κάποια χρέωση» ή έχετε αρνηθεί οποιαδήποτε από τις αγορές ή καταθέσεις που έχετε πραγματοποιήσει στο Λογαριασμό Σας, ή

ή

17.1.5

Έχετε κηρυχθεί σε πτώχευση ή τελείτε υπό παρόμοιες ασκήσεις δίωξης οπουδήποτε στον κόσμο.

18. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ & ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

18.1

Έχετε το δικαίωμα να κλείσετε τον λογαριασμό σας κοντά μας ανά πάσα στιγμή και να τερματίσετε αυτές τις συμβάσεις με αναγγελία επτά (7) ημερών, κάνοντας ανάληψη ολόκληρου του υπολοίπου του λογαριασμού σας και αποστέλλοντας σχετική κοινοποίηση είτε μέσω ταχυδρομείου είτε μέσω e-mail. Μόλις η περίοδος αναγγελίας λήξει, ο λογαριασμός σας θα θεωρείται κλειστός. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αναγγελίας και έως το κλείσιμο του λογαριασμού σας, αναλαμβάνετε το σύνολο της ευθύνης για οποιεσδήποτε ενέργειες πραγματοποιηθούν μέσω του λογαριασμού σας.

18.2

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κλείσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας, παρακαλούμε ενεργοποιήστε μια απεριόριστη χρονικά φραγή λειτουργιών για όλα τα παιχνίδια. Εφόσον αυτή μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή μετά το πέρας 24 ωρών, αυτό διαφέρει από το κλείσιμο υπηρεσίας που αναφέρεται στην ενότητα 18.1. Για τον λόγο αυτό, το τέλος για ανενεργούς λογαριασμούς θα χρεώνεται επίσης και σε λογαριασμούς που θα τεθούν σε προσωρινή φραγή μέσω του “Κλεισίματος λειτουργίας”.

18.3

Χωρίς περιορισμό στην Παράγραφο 17, έχουμε το δικαίωμα να καταγγείλουμε τις παρούσες συμβάσεις μετά από γνωστοποίηση (ή προσπάθεια γνωστοποίησης) επτά (7) ημερών προς εσάς στην ηλεκτρονική (e-mail) διεύθυνση που μας έχετε δώσει. Σε περίπτωση καταγγελίας από εμάς, θα σας αποστείλουμε γνωστοποίηση της καταγγελίας μέσω e-mail και, εκτός από την περίπτωση όπου ο τερματισμός υπόκειται στην Παράγραφο 17, θα σας επιστρέψουμε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας όσο το δυνατό πιο σύντομα. Σε περίπτωση που έχουμε προχωρήσει σε καταγγελία που υπόκειται στην Παράγραφο 17, οποιεσδήποτε πληρωμές, μπόνους και κέρδη που έχουν πιστωθεί στο λογαριασμό σας δε θα σας επιστραφούν και θεωρούνται ως κατασχεμένα.

18.4

Η καταγγελία των παρουσών Συμβάσεων δε θα επηρεάσει οποιαδήποτε εκκρεμή στοιχήματα, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ότι τα συγκεκριμένα στοιχήματα είναι έγκυρα και δεν παραβιάζουν με κανέναν τρόπο τις παρούσες Συμβάσεις.

18.5

Οι ακόλουθες παράγραφοι των παρόντων γενικών όρων και προϋποθέσεων θα ισχύουν και μετά την καταγγελία των παρουσών συμβάσεων από οποιοδήποτε από τους συμβαλλομένους: 14, 17, 18, 19, 21, 22, 23, 24 και 25, μαζί με οποιεσδήποτε άλλες παραγράφους οι οποίες απαιτούνται για ερμηνευτικούς σκοπούς.

19. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες μόνο σύμφωνα με τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις που ορίζονται στις συμβάσεις. Οφείλετε να μας αποζημιώσετε πλήρως για οποιεσδήποτε απώλειες ή δαπάνες (περιλαμβανομένων των εύλογων δικαστικών εξόδων), οι οποίες θα επιβαρύνουν Εμάς (ή οποιοδήποτε μέλος του ομίλου μας) λόγω οποιασδήποτε παραβίασης των παρουσών συμβάσεων από εσάς.

20. ΑΥΤΟΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

20.1

Ενδεχομένως να έχετε δικαίωμα να αιτηθείτε προσωρινές περιόδους αποστασιοποίησης, αυτοαποκλεισμού ή απεριόριστο διάστημα αυτοαποκλεισμού χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Responsible Gaming του λογαριασμού σας, μέσω της ενότητας κλείσιμο λογαριασμού. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εργαλείο αποστασιοποίησης ή αυτοαποκλεισμού του λογαριασμού σας, η Χρέωση Ανενεργού Λογαριασμού δε θα αφαιρεθεί από τον Λογαριασμό σας και το υπόλοιπο του Λογαριασμού σας (μείον τα οποιαδήποτε μπόνους) του λογαριασμού σας θα σας επιστραφούν, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στη συμφωνία χρήσης.

20.2

Αν έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία αποστασιοποίησης ή αυτοαποκλεισμού όσον αφορά οποιαδήποτε Πλατφόρμα που παρέχεται από οποιαδήποτε εταιρία του Ομίλου κατά διαστήματα, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι δε Σας επιτρέπεται να ανοίξετε ή να χρησιμοποιήσετε έναν Λογαριασμό σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία του Ομίλου ("Πρόσθετος Λογαριασμός του Ομίλου") κατά την περίοδο που Εσείς έχετε επιλέξει.

20.3

Στην περίπτωση παραβίασης από Εσάς της 20.2 που παρατίθεται παραπάνω, Εμείς και/ή οποιαδήποτε εταιρία του Ομίλου θα έχουμε επιπρόσθετα το δικαίωμα (αλλά όχι και την υποχρέωση) να αναστείλουμε την πιθανή κατάθεση (ή τις προηγούμενες καταθέσεις) οποιωνδήποτε χρημάτων από Εσάς σε οποιονδήποτε Πρόσθετο Λογαριασμό του Ομίλου.

20.4

Για την αποφυγή αμφιβολιών, στην περίπτωση παραβίασης από Εσάς της 20.1 που παρατίθεται παραπάνω, ούτε Εμείς ούτε οποιαδήποτε εταιρία του Ομίλου δε θα φέρει την ευθύνη επιστροφής σε Εσάς οποιωνδήποτε χρημάτων πιθανά έχετε στοιχηματίσει σε οποιονδήποτε Πρόσθετο Λογαριασμό του Ομίλου κατά την περίοδο που Εσείς έχετε επιλέξει.

21. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

21.1

Η πρόσβασή σας στις πλατφόρμες, το κατέβασμα οποιουδήποτε λογισμικού που σχετίζεται με τις λειτουργίες των πλατφόρμων και η χρήση των λειτουργιών υπόκειται στην αποκλειστική σας επιλογή, προαίρεση και αναλαμβάνετε τον κίνδυνο.

21.2

Σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος, δε θα φέρουμε καμία ευθύνη για (i) οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες των προγραμμάτων του υπολογιστή που σχετίζονται με τις λειτουργίες που σας διαθέτουμε στις πλατφόρμες, (ii) για σφάλματα όπως αυτά που περιγράφονται στην παράγραφο 15, (iii) για σφάλματα προγραμματισμού (bugs) ή για ιούς που θα οδηγήσουν σε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του εξοπλισμού του υπολογιστή, του κινητού τηλεφώνου ή (iv) της φορητής συσκευής ή του λογισμικού σας.

21.3

Επιπλέον, δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε προσπάθειές σας να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες με τη χρήση μεθόδων, μέσων ή τρόπων που δεν εγκρίνονται από Εμάς. Δεν υποχρεούμαστε να παρέχουμε δίκτυα και/ή συστήματα αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας.

21.4

Θα παρέχουμε τις λειτουργίες με εύλογη τεχνογνωσία και φροντίδα και ουσιαστικά όπως περιγράφεται στις συμβάσεις. Δε σας δίνουμε κάποιες άλλες υποσχέσεις ή εγγυήσεις για τις λειτουργίες. Η μέγιστη ευθύνη μας προς Εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος, η οποία θα προκύψει από τις παρούσες συμβάσεις ή από τη χρήση των λειτουργιών από Εσάς ή από τα προγράμματα του υπολογιστή που σχετίζονται με τις λειτουργίες που Εμείς διαθέτουμε στις πλατφόρμες, είτε για παραβίαση της σύμβασης, αδικήματα αστικής ευθύνης (περιλαμβανομένης της αμέλειας) ή για κάποιον άλλο λόγο, θα περιορίζεται για οποιαδήποτε περίοδο δώδεκα (12) μηνών στο ποσό, εάν υπάρχει, που έχει πληρωθεί από τον λογαριασμό σας για στοιχήματα, προσόδους και/ή τέλη, όπως προβλέπεται, κατά την ίδια περίοδο δώδεκα (12) μηνών και το οποίο σχετίζεται με τη λειτουργία για την οποία ανέκυψε η εν λόγω ευθύνη.

21.5

Ο όμιλος (συμπεριλαμβανομένων των στελεχών, των διευθυντών, των αντιπροσώπων και των υπαλλήλων του) δε θα φέρει καμία ευθύνη απέναντι σε Σας όσον αφορά το συμβόλαιο, αδικήματα αστικής ευθύνης (περιλαμβανομένης της αμέλειας) ή για κάποιον άλλο λόγο για οποιεσδήποτε έμμεσες απώλειες, περιλαμβανομένων ενδεικτικά των απωλειών δεδομένων, κερδών, εισοδημάτων, εργασιών, ευκαιριών, καλής πίστης, φήμης ή για διακοπή εργασιών ή για οποιεσδήποτε απώλειες, οι οποίες δεν είναι επί του παρόντος προβλέψιμες από τον όμιλο και οι οποίες προκύπτουν από τις παρούσες συμβάσεις ή από τη χρήση των λειτουργιών.

21.6

Τίποτε στις παρούσες συμβάσεις δε θα λειτουργήσει με σκοπό την εξαίρεση οποιασδήποτε πιθανής ευθύνης μας όσον αφορά είτε σε απάτη, ή θάνατο, ή τραυματισμό που έχει προκληθεί λόγω της αμέλειάς μας.

21.7

Εάν οποιοδήποτε μέρος της συμφωνίας κριθεί μη νόμιμο, άκυρο ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο μη ισχύον, τότε το μέρος αυτό θα αποσπαστεί από την υπόλοιπη συμφωνία και δε θα επηρεάζει την ισχύ και την εφαρμοσιμότητα των υπολοίπων διατάξεων.

22. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

22.1

Εάν έχετε οποιαδήποτε παράπονα σχετικά με οποιαδήποτε πτυχή του τρόπου λειτουργίας Μας, θα πρέπει να υποβάλετε την καταγγελία Σας μόλις αυτό καταστεί ευλόγως εφικτό, από τη στιγμή του αρχικού συμβάντος στο οποίο αναφέρεται η καταγγελία, επικοινωνώντας σε πρώτη φάση με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Οι καταγγελίες δεν δύνανται να υποβληθούν μέσω κοινωνικών δικτύων. Είναι δική Σας ευθύνη να περιλάβετε στην καταγγελία Σας μια ολοκληρωμένη περίληψη με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά συγκεκριμένων στοιχείων συναλλαγής, ακριβούς ημερομηνίας και ωριαίας ζώνης, οποιουδήποτε στιγμιότυπου οθόνης ή υλικού βίντεο που ίσως έχετε στην κατοχή Σας, αντίγραφου του παραληφθέντος προωθητικού υλικού, κ.λπ.

22.2

Εφόσον δεν είστε ευχαριστημένοι με τη λύση που έδωσε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στην καταγγελία σας στο πλαίσιο της διαδικασίας που ορίζεται στο 22.1. ανωτέρω, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε έγγραφη καταγγελία στο complaints@bwin.gr. Μπορείτε επίσης να Μας υποβάλλετε γνωστοποιήσεις εγγράφως στη διεύθυνση: Customer Services Manager, 3rd Floor, 1 New Change, LONDON, EC4M 9AF. Οποιαδήποτε ειδοποίηση από Εμάς προς Εσάς (εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στο παρόν) θα αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που Μας έχετε δώσει κατά την καταχώρηση των στοιχείων του Λογαριασμού Σας. Είναι δική Σας ευθύνη να Μας ειδοποιήσετε για οποιεσδήποτε αλλαγές στη διεύθυνση αυτή μέσω της υπηρεσίας "Αλλαγή Ηλεκτρονικής Διεύθυνσης (Email)" του λογισμικού Μας και να ελέγχετε τακτικά το Λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σας για μηνύματα από Εμάς.

22.3

Θα πρέπει να λάβετε αποδεικτικό παραλαβής της καταγγελίας Σας εντός 24 ωρών από τη στιγμή που λάβαμε την καταγγελία Σας, όπως ορίζεται ανωτέρω. Η τελική απόφαση θα είναι διαθέσιμη με email εντός οκτώ εβδομάδων από τη στιγμή της παραλαβής, εκτός κι εάν δεν κατορθώσετε να ανταποκριθείτε εγκαίρως στα όσα προβλέπονται στη διαδικασία καταγγελίας. Σε περίπτωση που απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες από Εσάς, αυτή η περίοδος θα παγώνει έως ότου παρέχετε τις πληροφορίες. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η διαδικασία θα συνεχίζει από το σημείο που είχε διακοπεί. διαδικασία καταγγελίας λήγει εάν η καταγγελία Σας παραμένει ανεπίλυτη επί οκτώ εβδομάδες (λαμβανομένων υπόψη οποιωνδήποτε διακοπών για να παρέχετε πληροφορίες) μετά την παραλαβή της ή εάν έχουμε βρεθεί σε αδιέξοδο ή εάν έχουμε λάβει την τελική απόφαση σε λιγότερο από οκτώ εβδομάδες. Στη συνέχεια, θα σας αποστέλλουμε εγγράφως ένα σχετικό email.

22.4

Στον βαθμό που δεν είστε ικανοποιημένοι με την τελική Μας απόφαση μέσω της διαδικασίας καταγγελίας όπως αυτή ορίζεται ανωτέρω, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο εναλλακτικής επίλυσης διαφορών (ADR), eCogra. Η eCOGRA είναι ένας φορέας παροχής εναλλακτικής επίλυσης διαφορών που έχουμε ορίσει ως ανεξάρτητη αρχή για να προσφέρει διευκόλυνση μέσω υπηρεσιών εναλλακτικής επίλυσης διαφορών σε περίπτωση διαφωνιών (δηλ. οποιεσδήποτε διαφωνίες σχετίζονται με το αποτέλεσμα συναλλαγών τυχερών παιχνιδιών του καταγγέλλοντα και οι οποίες δεν επιλύθηκαν στο πλαίσιο των διαδικασιών καταγγελίας που ορίζονται ανωτέρω). Η υπηρεσία ADR δεν χρεώνεται. Σας επισημαίνουμε ότι η eCOGRA μπορεί να απορρίψει καταγγελίες που αναφέρονται στην επίλυση διαφορών λόγω του ότι είναι ασήμαντα ή ενοχλητικά. Για να υποβάλετε την καταγγελία σας, επικοινωνήστε με την eCOGRA Limited στη διεύθυνση 2nd Floor, Berkeley Square House, Berkeley Square, London W1J 6BD, United Kingdom ή χρησιμοποιήστε την Online Υπηρεσία Επίλυσης Διαφωνιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

23. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

23.1

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά Σας δεδομένα με οποιονδήποτε από τους εκπροσώπους της Εταιρίας οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα αυστηρά για τους ίδιους σκοπούς με εκείνους που Εμείς θα καθορίσουμε και στα πλαίσια των όρων των παρουσών Συμβάσεων. Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά Σας δεδομένα σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου. Σε περίπτωση που ξεκινήσουμε μία εταιρική σχέση με ένα τρίτο μέρος σύμφωνα με την οποία θα πραγματοποιούνται ορισμένες λειτουργίες για μας ή θα λειτουργούμε υπό το εμπορικό σήμα ενός τρίτου μέρους, ενδέχεται να μοιραστούμε και/ή να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλα δεδομένα που σχετίζονται με τη χρήση της Λειτουργίας στο εν λόγω τρίτο μέρος. Για το σκοπό των συνολικών και όλων των εφαρμοστέων νομοθεσιών για την προστασία των δεδομένων και τους σχετικούς κανονισμούς, με τη χρήση της Λειτουργίας και συμφωνώντας με αυτούς τους όρους, δίνετε τη συγκατάθεσή σας στο να μοιραστούμε και/ή να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά στοιχεία σας στα εν λόγω τρίτα μέρη.

23.2

Θα πρέπει να θεωρήσετε δεδομένο ότι όλες οι χρήσεις του διαδικτυακού Μας τόπου, και τα μηνύματα e-mail, τα μηνύματα SMS και οι τηλεφωνικές κλήσεις ανάμεσα σε Εσάς και Εμάς θα καταγράφονται. Αυτές οι καταγραφές θα αποτελούν ιδιοκτησία Μας και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποδείξεις στην περίπτωση οποιασδήποτε διαφωνίας ή για τη βελτίωση των λειτουργιών προς τους πελάτες.

24. ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Οι Συμβάσεις αυτές θα διέπονται από και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τη νομοθεσία Αγγλίας και Ουαλίας. Σε περίπτωση νομικών διαφωνιών που σχετίζονται με την παρούσα σύμβαση ή την εφαρμογή αυτής, αρμόδιο θεωρείται το διοικητικό δικαστήριο στον τόπο κατοικίας του πελάτη. Σε περίπτωση που οποιοδήποτε μέρος των παρουσών Συμβάσεων θεωρηθεί άκυρο, παράνομο ή μη εφαρμοστέο από οποιαδήποτε άποψη, αυτό δε θα επηρεάζει την εγκυρότητα του υπόλοιπου των Συμβάσεων, οι οποίες θα παραμένουν έγκυρες και εφαρμοστέες σύμφωνα με τους όρους τους.

25. ΑΝΑΘΕΣΗ

Διατηρούμε το δικαίωμα μεταβίβασης, ανάθεσης, υπομίσθωσης ή δέσμευσης των παρουσών Συμβάσεων, συνολικά ή μερικώς, σε οποιοδήποτε πρόσωπο (αλλά χωρίς τη συγκατάθεσή Σας) όταν ενημερώνεστε σχετικά μέσω e-mail και υπό την προϋπόθεση ότι μια τέτοια ανάθεση θα έχει τους ίδιους όρους ή όρους που δεν είναι λιγότερο επωφελείς για Εσάς. Δεν έχετε τη δυνατότητα ανάθεσης, υπομίσθωσης ή μεταβίβασης με οποιονδήποτε άλλο τρόπο των δικαιωμάτων Σας ή των υποχρεώσεων Σας υπό τις παρούσες Συμβάσεις.

26. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

26.1

Εκτός εάν και εφόσον οι παρούσες Συμβάσεις προβλέπουν ρητά ότι ένα τρίτο μέρος έχει το δικαίωμα να επιβάλει έναν όρο των παρουσών Συμβάσεων, ένα πρόσωπο το οποίο δεν αποτελεί συμβαλλόμενο των παρουσών Συμβάσεων δεν έχει δικαίωμα υπό την οικεία νομοθεσία ή διατάξεις να βασίζεται ή να επιβάλλει οποιονδήποτε όρο των παρουσών Συμβάσεων αλλά αυτό δεν επηρεάζει οποιοδήποτε δικαίωμα ή προσφυγή ενός τρίτου μέρους το οποίο ισχύει ή παρέχεται από οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία και διατάξεις πέραν των οικείων.

26.2

Για την αποφυγή αμφιβολιών, κάθε μέλος του Ομίλου αποτελεί έναν εν δυνάμει τρίτο δικαιούχο αυτών των Συμβάσεων.

27. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Κατανοείτε πλήρως και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τις παρούσες Συμβάσεις όπως αυτές τροποποιούνται κατά διαστήματα από Εμάς. Ενδέχεται να τροποποιήσουμε τις παρούσες Συμβάσεις οποιαδήποτε στιγμή γνωστοποιώντας Σας τους νέους όρους μέσω μηνύματος e-mail. Οποιαδήποτε παρόμοια τροποποίηση θα αρχίσει να ισχύει εντός τριάντα (30) ημερών από την αποστολή των ενημερώσεων μέσω e-mail (οι "Ενημερώσεις"). Εάν οποιαδήποτε τροποποίηση δεν είναι αποδεκτή από Εσάς, η μόνη Σας λύση είναι να σταματήσετε το παιχνίδι και να καταγγείλετε τον Λογαριασμό σας σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην ενότητα 18.2. Η συνεχιζόμενη χρήση από Εσάς των Λειτουργιών μετά για μια παρόμοια περίοδο τριάντα (30) ημερών θα θεωρηθεί ως δεσμευτική αποδοχή των τροποποιήσεων. Η ανασκόπηση των παρουσών Συμβάσεων και οποιωνδήποτε τροποποιήσεων κάθε φορά που παίζετε αποτελεί δική Σας αποκλειστική ευθύνη. Οι παρούσες Συμβάσεις και τα έγγραφα τα οποία αναφέρονται στο παρόν αποτελούν την πλήρη και τελική συμφωνία ανάμεσα σε Εσάς και Εμάς όσον αφορά στις συμβάσεις αυτές και υπερτερούν οποιασδήποτε και όλων των προηγούμενων συμβάσεων ανάμεσα σε Εσάς και σε Εμάς.

28. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

28.1

Οι ακόλουθοι όροι έχουν εφαρμογή μόνο στη χρήση από Εσάς των Λειτουργιών Αθλημάτων. Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς μεταξύ της Παραγράφου 28 και των υπόλοιπων Παραγράφων των παρόντων γενικών όρων και προϋποθέσεων, η παρούσα Παράγραφος 28 θα υπερισχύει στο βαθμό που αυτό αφορά τη χρήση από Εσάς των Λειτουργιών Αθλημάτων.

28.2. Κανονισμοί και Διαδικασίες των Λειτουργιών Αθλημάτων

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις Λειτουργίες Αθλημάτων σύμφωνα με τους γενικά αποδεκτούς κανόνες των παιχνιδιών που ορίζονται στους Κανόνες Λειτουργιών Αθλητικών Στοιχημάτων μας και σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα η οποία σχετίζεται ειδικά και διέπει οποιοδήποτε συγκεκριμένο γεγονός, παιχνίδι ή τουρνουά ('κανόνες'). Σας συνιστούμε να διαβάσετε όλους αυτούς τους κανόνες προσεκτικά.

28.3. Όροι στοιχηματισμού

Διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε σύμβολα (όπως 1, Χ, 2) και συντμήσεις για τα σημεία των αποτελεσμάτων του στοιχήματος. Θα διατηρήσουμε ένα τμήμα βοήθειας διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή στις Λειτουργίες Αθλημάτων, το οποίο θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα είδη του στοιχήματος και τους όρους που χρησιμοποιούνται. Σας συμβουλεύουμε να εξοικειωθείτε με τις ακριβείς λεπτομέρειες οποιουδήποτε στοιχήματος πριν το τοποθετήσετε. Οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες οι οποίες παρατίθενται λεπτομερώς στο επάνω ή κάτω μέρος των γεγονότων και των αποδόσεων αποτελούν μέρος των κανόνων στοιχηματισμού για το συγκεκριμένο γεγονός και σε περίπτωση οποιασδήποτε ανομοιότητας, θα έχουν προτεραιότητα έναντι των παρόντων όρων. Σας συνιστούμε να διαβάσετε όλες αυτές τις πληροφορίες προσεκτικά.

28.3.1 Όρια Στοιχηματισμού

Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε το μέγιστο ποσό στοιχηματισμού για κάθε μεμονωμένο ή πολλαπλό στοίχημα.

28.3.2 Όρια Κερδών

Το μέγιστο συνολικό ποσό το οποίο μπορείτε να κερδίσετε μέσω των Λειτουργιών Αθλητικών Στοιχημάτων εντός μιας περιόδου 24 ωρών, ανεξάρτητα από το επιλεγμένο νόμισμα, είναι €250.000. Αυτό το μέγιστο ποσό θα ισχύει ανεξάρτητα από τον αριθμό των στοιχημάτων που έχουν τοποθετηθεί ή εκκρεμούν ή το ποσό που έχει στοιχηματιστεί ή που εκκρεμεί και η αποδοχή του στοιχήματος ή του πονταρίσματός Σας από Εμάς δεν αποτελεί συμφωνία πληρωμής αν το καθαρό Σας κέρδος υπερβαίνει το όριό Μας όσον αφορά στα κέρδη (αναφέρεται παραπάνω) και είναι δική Σας ευθύνη να γνωρίζετε ότι δεν θα πληρωθείτε αν το καθαρό κέρδος Σας υπερβαίνει αυτό το όριο.

Το μέγιστο ποσό που έχετε δικαίωμα να κερδίσετε μέσω των Λειτουργιών Αθλημάτων με ένα μονό στοίχημα, ανεξάρτητα από το επιλεγμένο νόμισμα, είναι €10.000.

Αυτά τα όρια είναι τιμές κατά προσέγγιση μόνο και υπόκειται στις αποκλίσεις της νομισματικής ισοτιμίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να επιβάλουμε διαφορετικά όρια κερδών από καιρό σε καιρό.

28.3.3 Υπολογισμός κερδών

Σε περίπτωση στοιχήματος σταθερών δεκαδικών αποδόσεων, τα κέρδη υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας το ποντάρισμα με τη σταθερή δεκαδική απόδοση. Σε περίπτωση live στοιχημάτων, αποδέχεστε οποιεσδήποτε αλλαγές στις δεκαδικές αποδόσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τοποθέτησης του στοιχήματος. Ως αλλαγές δεκαδικών αποδόσεων νοούνται οι αλλαγές εκείνες που προκύπτουν από τη στιγμή που προστίθεται ένα στοίχημα στο κουπόνι μέχρι την αποδοχή του στοιχήματος από Εμάς. Οι δεκαδικές αποδόσεις εμφανίζονται στη συνέχεια στις ειδοποιήσεις Σας για την επιβεβαίωση στοιχήματος. Σε περίπτωση που τοποθετήσετε παραπάνω από ένα στοίχημα (συμπεριλ. του συνδυασμού μονών στοιχημάτων και παρολί) και τα συνολικά σας κέρδη ξεπερνούν τα όρια κερδών που καθορίζονται στην παραπάνω παράγραφο 28.3.2, έχουμε το δικαίωμα να μειώσουμε το ποντάρισμα στο βαθμό που είναι αυτό απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τα όρια κερδών.

28.3.4 Ακρίβεια στοιχημάτων και αποτελεσμάτων

Για να διασφαλίσουμε την υψηλότερη ακρίβεια όλων των στοιχημάτων και αποτελεσμάτων, υπολογίζουμε τους πόρους του λογαριασμού Σας χρησιμοποιώντας τέσσερα δεκαδικά ψηφία. Για τεχνικούς λόγους, το υπόλοιπο του λογαριασμού Σας εμφανίζεται μόνο με δύο δεκαδικά ψηφία, πράγμα που από καιρό σε καιρό μπορεί να οδηγήσει σε αποκλίσεις, όταν μια τιμή με τέσσερα δεκαδικά ψηφία στρογγυλοποιείται σε μία τιμή με δύο δεκαδικά ψηφία.

28.4 Αποδοχή και Επικύρωση των Όρων

28.4.1

Τα στοιχήματα θα πρέπει να πραγματοποιούνται μέσω των Λειτουργιών Αθλημάτων.

28.4.2

Ένα στοίχημα θεωρείται έγκυρο μετά από την επιβεβαίωση της αποδοχής του από τους απομακρυσμένους διακομιστές (server) Μας. Ένα στοίχημα έχει επιβεβαιωθεί όταν εμφανιστεί στο λογαριασμό του πελάτη, στην ενότητα «Τα στοιχήματά μου». Όταν ένα στοίχημα τοποθετείται και γίνεται αποδεκτό, ο Λογαριασμός Σας χρεώνεται με το αντίστοιχο ποσό. Από τη στιγμή που θα γίνουν αποδεκτά, τα στοιχήματα δεν μπορούν να ακυρωθούν ή να τροποποιηθούν με κανέναν τρόπο.

28.4.3

Όταν τοποθετείτε το στοίχημα, επιβεβαιώνετε ότι δεν γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα του αντιστοίχου γεγονότος για το οποίο στοιχηματίσατε ('Διοργάνωση'). Εάν στο χρονικό διάστημα αποδοχής των στοιχημάτων, διαρρεύσουν πληροφορίες μέσω των οποίων μπορεί να καθοριστεί το αποτέλεσμα ενός γεγονότος, διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε την προθεσμία αποδοχής των στοιχημάτων ή να ακυρώσουμε οποιαδήποτε στοιχήματα τοποθετήθηκαν.

28.4.4

Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο μπορεί να έχει γίνει ακούσια αποδεκτό όταν ο Λογαριασμός Σας δεν διαθέτει αρκετά χρήματα για να καλυφθεί το ποσό του τοποθετημένου στοιχήματος πριν από τη διεξαγωγή του γεγονότος. Ως εκ τούτου, εάν το υπόλοιπο του λογαριασμού σας καλύπτει μέρος του στοιχήματος, διατηρούμε το δικαίωμα να αποδεχθούμε το στοίχημά σας με ποντάρισμα ίσο του συνόλου του υπολοίπου στο λογαριασμό σας. Επίσης, διατηρούμε το δικαίωμα να αναλάβουμε οποιαδήποτε μέτρα ώστε να σας προστατέψουμε από περαιτέρω ζημίες, σε περίπτωση που χάσετε €5.000(ή το αντίστοιχο άλλου νομίσματος) ή μεγαλύτερο ποσό σε οποιοδήποτε διάστημα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων.

28.4.5

Όλα τα στοιχήματα θα πρέπει να πραγματοποιούνται και να γίνονται αποδεκτά πριν την έναρξη του σχετιζομένου Γεγονότος. Οποιοδήποτε στοίχημα τοποθετηθεί ή ληφθεί μετά από την έναρξη του Γεγονότος θα ακυρώνεται εκτός και αν η προσφορά στοιχηματισμού προορίζεται σαφώς να είναι διαθέσιμη μετά την έναρξη της Διοργάνωσης (π.χ. live στοιχήματα, άμεσος στοιχηματισμός).

28.4.6

Αν, στην περίπτωση των live στοιχημάτων, η τηλεοπτική κάλυψη ή η μετάδοση δεδομένων με καθυστέρηση οδηγήσει στην τοποθέτηση ενός στοιχήματος με λάθος απόδοση αμέσως μετά από την απόκτηση ενός σημαντικού πλεονεκτήματος από τον(-ην) επιλεγμένο(-η) συμμετέχοντα/ομάδα, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε το στοίχημα, είτε έχει κερδηθεί είτε όχι

28.4.7

Αν κάποιο Γεγονός ματαιωθεί ή θεωρηθεί άκυρο, η αντίστοιχη επιλογή του θεωρείται ότι έχει την ουδέτερη απόδοση του ένα (1,00). Σε περίπτωση μεμονωμένου στοιχήματος, το ποσό στοιχηματισμού επιστρέφεται. Σε περίπτωση πολλαπλών στοιχημάτων όπου Γεγονότα που έχουν ακυρωθεί εμφανίζονται μαζί με άλλα έγκυρα γεγονότα για τα οποία είχε γίνει επιτυχής πρόβλεψη, θεωρείται ότι το πολλαπλό στοίχημα έχει κερδηθεί αλλά οι συνολικές αποδόσεις προσαρμόζονται ανάλογα.

28.4.8

Πολλαπλά στοιχήματα δεν γίνονται αποδεκτά όταν το αποτέλεσμα ενός μέρους του στοιχήματος συμμετέχει στο αποτέλεσμα ενός άλλου.

28.4.9

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε το συνολικό ή μέρος οποιουδήποτε στοιχήματος και όλα τα αμφιλεγόμενα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα.

28.4.10

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε, να τροποποιήσουμε, να αφαιρέσουμε και/ή να προσθέσουμε οποιαδήποτε Λειτουργία Αθλημάτων κατά τη διακριτική μας ευχέρεια με άμεση ισχύ και ενημερώνοντάς σας μέσω e-mail, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος, ενώ δεν θα είμαστε υπόλογοι για την οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια.

28.5 Αλλαγές του Νομίσματος του Λογαριασμού

Για την αποφυγή αμφιβολιών, στην περίπτωση αλλαγής από Εσάς του Νομίσματος του Λογαριασμού Σας κατά τη διάρκεια ισχύος ενός στοιχήματος, οποιαδήποτε κέρδη θα μετατραπούν στο νέο Νόμισμα του Λογαριασμού Σας στις Συναλλαγματικές Ισοτιμίες κατά την αποπληρωμή.

28.6 Cash Out

Προσφέρουμε την επιλογή ‘Cash Out’ μόνο για live στοιχήματα. Έχετε την επιλογή να αποδεχθείτε διακανονισμούς για στοιχήματα που Εσείς τοποθετήσατε προτού καθοριστεί το αποτέλεσμα του στοιχήματος. Το ποσό της επιλογής ‘Cash Out’ υπολογίζεται βάσει της τρέχουσας πορείας του παιχνιδιού και υπόκειται σε αλλαγές ανάλογα με το πότε επιλέγετε να αποδεχθείτε ένα ‘Cash Out’. Εάν προσφέρεται η επιλογή ‘Cash Out’ για ένα στοίχημα, το αντίστοιχο σύμβολο θα εμφανίζεται στο κουπόνι, στην ενότητα ‘Τα στοιχήματά μου’.

Η λειτουργία ‘Cash Out’ διατίθεται μόνο για μονά στοιχήματα. Τα στοιχήματα παρολί και συστήματος αποκλείονται από τη λειτουργία ‘Cash Out’. Οποιαδήποτε επιλογή ‘Cash Out’ δεν θα μετρά στο πλαίσιο περιορισμών πονταρίσματος εάν χρησιμοποιούνται μπόνους για την τοποθέτηση του στοιχήματος.

Όταν ένα στοίχημα έχει παγώσει ή έχει κλείσει ή η αξία του ‘Cash Out’ έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η επιλογή ‘Cash Out’ ενδέχεται να απορριφθεί.

Εάν η επιλογή ‘Cash Out’ γίνει αποδεκτή από Εμάς, όταν το αποτέλεσμα του εν λόγω στοιχήματος έχει ήδη καθοριστεί, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε το ‘Early Payout’. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να ακυρώσουμε και να ανακτήσουμε οποιοδήποτε ‘Cash Out’ εάν πιστεύουμε ότι Εσείς έχετε κάνει κακή χρήση της λειτουργίας ‘Cash Out’.

29. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

29.1

Οι ακόλουθοι όροι έχουν εφαρμογή μόνο στη χρήση από Εσάς των Λειτουργιών Παιχνιδιών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς μεταξύ της συγκεκριμένης Παραγράφου 29 και των υπόλοιπων Παραγράφων των παρόντων γενικών όρων και προϋποθέσεων θα υπερισχύουν οι υπόλοιπες Παράγραφοι των παρόντων γενικών όρων και προϋποθέσεων.

29.2 Παιχνίδια πραγματικών και εικονικών χρημάτων

Με την εγγραφή σας στις Λειτουργίες Gaming θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση (μέσω του Λογισμικού (όπως ορίζεται παρακάτω)) τόσο στα παιχνίδια και τα τουρνουά με «εικονικά χρήματα» ('Παιχνίδια Εικονικών Χρημάτων' ή 'Παιχνίδια Play for Fun' αντίστοιχα) όσο και σε παιχνίδια και τουρνουά με «πραγματικά χρήματα» ('Παιχνίδια Πραγματικών Χρημάτων ' ή 'Παιχνίδια Play for Real ' αντίστοιχα), μέσω των Λειτουργιών Παιχνιδιών. Δεν είναι απαραίτητη ούτε απαιτείται κάποια αγορά για να παίξετε τα Παιχνίδια με Εικονικά Χρήματα, εκτός από το κόστος πρόσβασης στις Λειτουργίες Παιχνιδιών με το οποίο πιθανά θα επιβαρυνθείτε, το οποίο χρεώνεται από τον πάροχο των λειτουργιών Ίντερνετ ή τον πάροχο τηλεπικοινωνιών που Εσείς χρησιμοποιείτε και μπορείτε να παίξετε τα Παιχνίδια Εικονικών Χρημάτων χωρίς να ποντάρετε χρήματα. Εμείς διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε, να τροποποιήσουμε, να απομακρύνουμε και/ή να προσθέσουμε οποιαδήποτε Λειτουργία Παιχνιδιών σύμφωνα κατά τη διακριτική μας ευχέρεια με άμεση ισχύ ενημερώνοντάς σας μέσω e-mail, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος, και δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια.

29.3 Κανονισμοί και Διαδικασίες των Λειτουργιών Παιχνιδιών

Πρέπει να χρησιμοποιείτε τις Λειτουργίες Παιχνιδιών σύμφωνα με τους αποδεκτούς γενικούς κανόνες των παιχνιδιών όπως αυτοί καθορίζονται στην παράγραφο Κανόνων Παιχνιδιών και τις διαδικασίες που σχετίζονται με τη Λειτουργία Παιχνιδιών που χρησιμοποιείτε και καθορίζονται ειδικά στη σχετική παράγραφο. Ενδεικτικά συμπεριλαμβάνονται οι παράγραφοι Προωθητικών Ενεργειών, Τουρνουά, Οδηγιών & Κανόνων Παιχνιδιών, την παράγραφο Πες το σε ένα Φίλο, Τρόπος Παιχνιδιού, Στοιχημάτων Τραπεζιού, Τουρνουά, Κανονισμών Τουρνουά, την παράγραφο Πρωτοκόλλου Πόκερ και οποιαδήποτε άλλη σελίδα που σχετίζεται ειδικά και διέπει ειδικά γεγονότα, παιχνίδια ή τουρνουά («Κανόνες»).

29.4 Απάτες

29.4.1 Πολιτική Προστασίας από τις Απάτες

Έχουμε δεσμευτεί να αποτρέψουμε τη χρήση αθέμιτων τακτικών στις Λειτουργίες Gaming, περιλαμβανομένης ενδεικτικά της συμπαιγνίας των παικτών, των μη ανθρωπίνων παικτών (bot), του chip dumping, scripting και άλλων μορφών αθέμιτης συμπεριφοράς που προσφέρουν στους παίκτες ένα αθέμιτο πλεονέκτημα έναντι άλλων παικτών της δικτυακής τοποθεσίας. Δεσμευόμαστε επίσης να εντοπίσουμε και να αποτρέψουμε τη χρήση προγραμμάτων λογισμικού που είναι σχεδιασμένα να επιτρέπουν τη συμμετοχή τεχνητής νοημοσύνης στις Πλατφόρμες Μας, οι οποίες περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, την κατασκευή προφίλ του αντιπάλου, το κακόβουλο λογισμικό εξαπάτησης ή οτιδήποτε άλλο Εμείς θεωρούμε ότι θα Σας επιτρέψει να έχετε ένα αθέμιτο πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους παίκτες που δεν χρησιμοποιούν τέτοιου είδους προγράμματα ή συστήματα ('Λογισμικό ΤΝ'). Αναγνωρίζετε ότι θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να εντοπίσουμε και να αποτρέψουμε τη χρήση τέτοιων προγραμμάτων και μεθόδων χρήσης λογισμικού ΤΝ (περιλαμβανομένης ενδεικτικά της ανάγνωσης της λίστας των προγραμμάτων που εκτελούνται στον υπολογιστή ενός παίκτη) και συμφωνείτε να μη χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λογισμικό ΤΝ και/ή οποιαδήποτε τέτοια προγράμματα. Στην περίπτωση που υποπτευθούμε ότι ένας παίκτης έχει συμμετάσχει σε παρόμοιες πρακτικές όπως αυτές που αναφέρονται στο 29.4 ή οποιεσδήποτε άλλες πρακτικές εμείς θεωρούμε άδικες ή απατηλές, διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να θέσουμε τον λογαριασμό σε φραγή και να παρακρατήσουμε επ' αορίστου οποιαδήποτε χρήματα υπάρχουν στο υπόλοιπο τέτοιων λογαριασμών. Κανένας παίκτης δεν θα έχει το δικαίωμα να απαιτήσει από εμάς να λάβουμε οποιαδήποτε άλλα μέτρα ενάντια σε παίκτες που υπάρχει η υποψία ότι συμμετείχαν σε συμπαιγνία, απάτη, scripting ή οποιαδήποτε άλλη αθέμιτη ή απατηλή συμπεριφορά. Εάν ένας παίκτης εξαπατηθεί από κάποιον άλλον παίκτη κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας, Εμείς θα επιστρέψουμε μόνο τα χρήματα που έχασε ο παίκτης ως αποτέλεσμα της εξαπάτησής του εφόσον μπορέσουμε να εντοπίσουμε τον λογαριασμό του παίκτη που διέπραξε την απάτη και έχουμε πρόσβαση στα εν λόγω χρήματα. Σε περίπτωση που περισσότεροι του ενός παίκτες πληγούν από κάποιον λογαριασμό παίκτη που εξαπάτησε κι εμείς εντοπίσουμε τον εν λόγω λογαριασμό, τότε τα χρήματα του υπολοίπου θα διανεμηθούν αναλόγως σύμφωνα με τη ζημία που υπέστη ο εκάστοτε παίκτης.
Η χρήση λογισμικών bot απαγορεύεται και θεωρούμε τη χρήση τους επιζήμια για τους υπόλοιπους παίκτες. Το λογισμικό μας δύναται να διενεργήσει οποιαδήποτε ή κάθε μια από τις παρακάτω λειτουργίες προκειμένου να εντοπίσει τη χρήση παράνομων αυτοματοποιημένων προγραμμάτων και να διασφαλίσει ότι παραμένουμε ένα περιβάλλον που απέχει από τις απάτες για όλους τους χρήστες: (1) Να σαρώσουμε τη λίστα ενεργών εφαρμογών λογισμικού σας ενώ χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, (2) Να σαρώσουμε τη λίστα ενεργών διεργασιών σας ενώ χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, και (3) Να σαρώσουμε τους φακέλους των υπηρεσιών σας και τους φακέλους που σχετίζονται με προγράμματα σελίδων για να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά 'μη χακαρισμένες' εκδοχές του λογισμικού μας. Εάν οποιαδήποτε από τις ανωτέρω διαδικασίες αποκαλύψει κάποια ύποπτη εφαρμογή ή διεργασία, το λογισμικό μας ενδέχεται να σαρώσει τα αρχεία που σχετίζονται με αυτήν και να συντάξει ένα σύνθετο προφίλ (δηλαδή ένα προφίλ που χαρακτηρίζει τους φακέλους που σχετίζονται με την εφαρμογή ή τη διεργασία) το οποίο θα συγκριθεί έναντι άλλων προφίλ από γνωστά παράνομα προγράμματα. Το λογισμικό μας δεν θα πραγματοποιήσει καμία τυχαία εκτεταμένη σάρωση του σκληρού δίσκου, του εξοπλισμού ή των αρχείων σας και δεν θα μεταφέρει πληροφορίες σε εμάς ή σε τρίτα μέρη εκτός από τα απαραίτητα στοιχεία για την ανίχνευση της χρήσης παράνομων προγραμμάτων όπως περιγράφεται παραπάνω. Το λογισμικό μας δεν θα τροποποιήσει κανένα από τα αρχεία ή τα δεδομένα του υπολογιστή σας ή άλλου εξοπλισμού και δεν θα παρέμβει στην λειτουργία οποιωνδήποτε εφαρμογών σας. Μπορείτε να τερματίσετε τη χρήση του λογισμικού μας οποιαδήποτε στιγμή καταργώντας την εγκατάσταση του πακέτου λογισμικού μας. Βασιζόμαστε σε έννομα συμφέροντα για να διενεργήσουμε αυτές τις διαδικασίες και στόχος μας είναι παροχή μιας ασφαλούς και δίκαιης πλατφόρμας gaming για όλους τους παίκτες μας. Η πολιτική απορρήτου μας διατίθεται εδώ.

29.5 Λογισμικό

Μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό που Εμείς διαθέτουμε από τις Πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται για την παροχή των Λειτουργιών Παιχνιδιών (το 'Λογισμικό') σε σκληρό δίσκο ή άλλη συσκευή αποθήκευσης και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Λογισμικού, δεδομένου ότι η εν λόγω χρήση και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας προορίζεται μόνο για τη δική Σας προσωπική χρήση όταν χρησιμοποιείτε τις Λειτουργίες Παιχνιδιών σύμφωνα με τις παρούσες Συμβάσεις, και επιπλέον, ότι η εγκατάσταση και η χρήση αυτή γίνεται μέσω ενός υπολογιστή ή κάποιας άλλης συσκευής των οποίων Εσείς είστε ο κύριος χρήστης. Η δομή, η οργάνωση και ο κώδικας του Λογισμικού αποτελούν πολύτιμα εμπορικά μυστικά του Ομίλου και/ή των συνεργαζομένων εταιριών και/ή των αρχών αδειοδότησης. Δεν αποκτάτε δικαιώματα στο Λογισμικό εκτός από το δικαίωμα χρήσης του σύμφωνα με τις παρούσες Συμβάσεις. Εκτός εάν επιτρέπεται ρητά από το νόμο, απαγορεύεται αυστηρά σε Εσάς και συμφωνείτε ότι δεν θα τροποποιήσετε, προσαρμόσετε, μεταφράσετε, προβείτε σε αντιστροφή μηχανικής διεργασίας του λογισμικού (reverse engineering), προσπαθήσετε να προβείτε σε αντιστροφή της διεργασίας μετάφρασης του κώδικα πηγής (decompile), αποσυναρμολογήσετε ή με άλλο τρόπο προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τον πηγαίο κώδικα του Λογισμικού ή οποιουδήποτε μέρους του ή να δημιουργήσετε, να δημοσιεύσετε ή να διανείμετε παράγωγες εργασίες από το Λογισμικό. Συμφωνείτε ότι το Λογισμικό δεν θα αποσταλεί, μεταφερθεί ή εξαχθεί σε οποιαδήποτε χώρα ή ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο που απαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία, από περιορισμούς ή κανονισμούς.

29.6 Πλατφόρμα Κοινόχρηστων Παιχνιδιών, Τραπεζιών και Βάσης Δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαχειριζόμαστε και να χρησιμοποιούμε μια πλατφόρμα κοινόχρηστου τραπεζιού, διακομιστή, και βάσης δεδομένων ή ένα σύστημα ('Πλατφόρμα Κοινόχρηστου Παιχνιδιού/Τραπεζιού') που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες των Λειτουργιών Παιχνιδιών να παίζουν με παίκτες που μπαίνουν στα παιχνίδια, τα τραπέζια και τα τουρνουά από άλλους δικτυακούς τόπους και εμπορικά σήματα που λειτουργούν στην ίδια Πλατφόρμα Κοινόχρηστου Παιχνιδιού/Τραπεζιού. Εάν χρησιμοποιείται μια Πλατφόρμα Κοινόχρηστου Παιχνιδιού/Τραπεζιού, συμφωνείτε ότι μπορεί να εισέρχεστε στα κοινά αυτά παιχνίδια/τραπέζια, κατά τη διακριτική Μας ευχέρεια, και σε περίπτωση που θα παραβιάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις ενός δικτυακού τόπου ή εμπορικού σήματος που λειτουργούν στην Πλατφόρμα Κοινόχρηστου Παιχνιδιού/Τραπεζιού, Εμείς μπορούμε να σας μπλοκάρουμε, μερικά ή πλήρως, από το σύστημα συνολικά ώστε να μην μπορείτε να παίζετε μέσω οποιουδήποτε δικτυακού τόπου ή εμπορικού σήματος που χρησιμοποιούν ή που βρίσκονται πάνω στη Πλατφόρμα Κοινόχρηστου Παιχνιδιού/Τραπεζιού. Χωρίς περιορισμό ως προς την απαγόρευση κατοχής πολλαπλών Λογαριασμών σε Εμάς (παρακαλούμε δείτε την Παράγραφο 4), ενδέχεται να απαιτήσουμε να διαθέτετε μόνο έναν Λογαριασμό στη Πλατφόρμα Κοινόχρηστου Παιχνιδιού/Τραπεζιού.

29.7 Χρηματοδότηση Λογαριασμού με Πραγματικά ή με Εικονικά Χρήματα.

Τα ποσά «εικονικών χρημάτων» δεν έχουν καμία πραγματική αξία και διατηρούνται ξεχωριστά από τα ποσά των «πραγματικών χρημάτων». Δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε ένα λογαριασμό «πραγματικών χρημάτων» και δεν εξαργυρώνονται σε κανένα νόμισμα. Δεν υποσχόμαστε ότι θα καταχωρούμε με ακρίβεια τον αριθμό των μαρκών εικονικών χρημάτων που διαθέτετε και οι μάρκες των εικονικών χρημάτων Σας ενδέχεται να χαθούν ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα να ορίσουμε ένα μέγιστο όριο μαρκών για τους Λογαριασμούς εικονικών χρημάτων.

29.8 Διευθέτηση Διαφορών Εντός Των Παιχνιδιών

Αποδέχεστε και συμφωνείτε πλήρως ότι το λογισμικό της γεννήτριας τυχαίων αριθμών ('RNG') θα καθορίζει το ανακάτεμα και το μοίρασμα των φύλλων και άλλα γεγονότα που δημιουργούνται τυχαία και απαιτούνται στις Λειτουργίες Παιχνιδιών. Εάν υπάρχει ανακολουθία μεταξύ του αποτελέσματος που φαίνεται στο Λογισμικό (όπως αυτό έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί στο υλικό Σας) και εκείνο του διακομιστή Μας, το αποτέλεσμα που φαίνεται στο διακομιστή Μας θα ισχύει ως αποτέλεσμα. Επιπλέον, κατανοείτε και συμφωνείτε ότι (με την επιφύλαξη των λοιπών δικαιωμάτων και προσφυγών Σας) τα αρχεία Μας θα αποτελούν τον τελικό παράγοντα καθορισμού των όρων της χρήσης από Εσάς των Λειτουργιών Παιχνιδιών, της δραστηριότητας που προκύπτει από αυτές και των συνθηκών στις προέκυψε αυτή η δραστηριότητα.

29.9 Παιχνίδι με πραγματικά χρήματα και νόμισμα του τουρνουά

Όταν ένα παιχνίδι ή τουρνουά με πραγματικά χρήματα είναι μόνο διαθέσιμο για ένα νόμισμα που είναι διαφορετικό από το νόμισμα του λογαριασμού σας, μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχετε μετατρέποντας το ποσό εισόδου σας στο παιχνίδι στο νόμισμα του εν λόγω παιχνιδιού/τουρνουά. Αυτά τα ποσά εισόδου (μαζί με οποιαδήποτε κέρδη) θα υπόκεινται στους όρους και στις συναλλαγματικές ισοτιμίες που Εμείς προσφέρουμε τη συγκεκριμένη στιγμή. Παρακαλούμε δείτε τον μετατροπέα νομισμάτων και τις συχνές ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις θα επιτρέπεται να τοποθετείτε στοιχήματα και πονταρίσματα στο νόμισμα του λογαριασμού σας.

30. Ιδιότητα Μέλους του VIP Προγράμματός Μας

Μπορούμε να προσφέρουμε, να αποσύρουμε, να ανακαλέσουμε και/ ή να τροποποιήσουμε τους όρους οποιασδήποτε ιδιότητας μέλους του VIP προγράμματός Μας ανά πάσα στιγμή ενημερώνοντάς σας μέσω e-mail. Για την αποφυγή αμφιβολιών, η ιδιότητα μέλους του VIP προγράμματός Μας εναπόκειται στη διακριτική Μας ευχέρεια και η ιδιότητά Σας ως μέλος του VIP προγράμματός Μας μπορεί να αλλάξει από Εμάς ανά πάσα στιγμή.

Παρακαλούμε τυπώστε τους παρόντες γενικούς όρους και προϋποθέσεις και φυλάξτε τους για μελλοντική αναφορά. Επίσης, προτείνουμε να τυπώσετε και να φυλάξετε όλες τις αποδείξεις συναλλαγών και τους κανόνες παιχνιδιού που ισχύουν για τις δραστηριότητές σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Μας.