Πολιτική αποσύνδεσης και ακύρωσης

  1. Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις καθορίζουν τους κανόνες και τις διαδικασίες που διέπουν τα δικαιώματα όλων των παικτών σε περίπτωση αποσύνδεσης και ακύρωσης του παιχνιδιού, εκτός εάν εμείς ορίζουμε κάτι διαφορετικό.
  2. Η προστασία αποσύνδεσης είναι ένα εργαλείο που διασφαλίζει την προστασία των παικτών στην περίπτωση που η σύνδεσή τους στο Ίντερνετ διακοπεί, ενώ οι ίδιοι συμμετέχουν σε κάποιο ποτ.
  3. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή προστασία αποσύνδεσης στους παίκτες μας. Στόχος μας είναι η προστασία των παικτών και παράλληλα η διεξαγωγή των κατάλληλων ελέγχων έτσι ώστε να μην γίνεται κατάχρηση της παρεχόμενης προστασίας.
  4. Η προστασία αποσύνδεσης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κανένα άλλο σκοπό εκτός από την περίπτωση πραγματικής αποσύνδεσης. Οποιαδήποτε κατάχρηση αυτής της πολιτικής ενδέχεται να οδηγήσει σε απώλεια των κερδών του παραβάτη, αποκλεισμό του από κάποιο τουρνουά, απώλεια του προνομίου προστασίας αποσύνδεσης ή αποκλεισμό του από τον δικτυακό τόπο.
  5. Το λογισμικό μας έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να αξιολογεί κατά πόσον ένας παίκτης υπέστη πραγματική αποσύνδεση πριν από την εκχώρηση της προστασίας αποσύνδεσης σε αυτόν.
  6. Οι παίκτες πρέπει να αποδεχτούν το ενδεχόμενο κάποιας αποσύνδεσης και, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει απλά να συνδεθούν εκ νέου και να συνεχίσουν το παιχνίδι όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Συμβουλευτείτε τον Πάροχο Υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP) σας σχετικά με τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου αποσύνδεσης. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για παίκτες που έχουν αποσυνδεθεί.
  7. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτή την πολιτική και να αλλάξουμε τελικές αποφάσεις για όλα τα σχετικά ζητήματα κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Η πολιτική αλλαγών και οι σχετικές αποφάσεις θα γνωστοποιηθούν αναλόγως από εμάς χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά και/ή έντυπα μέσα.

Πολιτική ακύρωσης παιχνιδιού

Παιχνίδια πραγματικών χρημάτων

Σε κάθε παίκτη θα επιστρέφεται το ακριβές ποσό των χρημάτων που κατείχε κατά τη στιγμή της ακύρωσης.

Παιχνίδια εικονικών χρημάτων

Στον κάθε παίκτη θα επιστρέφεται το ακριβές σύνολο μαρκών που έφερε στο τραπέζι, καθώς δεν καταγράφουμε πληροφορίες για παρτίδες που παίζονται με εικονικά χρήματα.

Μπλάκτζακ

Εάν αποσυνδεθείτε κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού Μπλάκτζακ, απλά συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας. Θα επανασυνδεθείτε στο παιχνίδι που διακόπηκε από το σημείο από το οποίο αποσυνδεθήκατε. Εάν αποσυνδεθήκατε μετά την υποβολή πληροφοριών, η επόμενη ακολουθία ή το αποτέλεσμα θα εμφανιστεί ως συνήθως.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας. Θα διερευνήσουμε πλήρως την κατάσταση. Εάν διαπιστωθεί ότι χάσατε χρήματα λόγω ύπαρξης ιού στο σύστημά μας, τα χρήματα που χάσατε θα σας επιστραφούν αμέσως.

Η χρήση των πλατφόρμων μας στο σύνολό της διέπεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης.