Τι είναι το "Cash Out";

Για τα τοποθετημένα μονά και παρολί στοιχήματα, η bwin  προσφέρει την επιλογή "Cash Out": παρόλο που το αποτέλεσμα ενός στοιχήματος δεν έχει καθοριστεί ακόμη, είναι δυνατή η ανάληψη των κερδών. Το ποσό που μπορεί να εκταμιευτεί βασίζεται στις τρέχουσες αποδόσεις.

Με το "Cash Out" μπορείτε:

  • Να κάνετε εκταμίευση μονών και παρολί στοιχημάτων πριν από τον διακανονισμό τους.
  • Να εξασφαλίσετε οποιαδήποτε κέρδη ή να μειώσετε τον κίνδυνο

  • Να πάρετε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού σας

Παράδειγμα:

Τοποθετείτε ένα live στοίχημα ύψους 10 ευρώ στην εθνική Ισπανίας για νίκη ενάντια στην Ιταλία με απόδοση 2,40.

Σενάριο 1: μετά από 30 λεπτά, η Ισπανία σκοράρει ένα γκολ και παίρνει προβάδισμα (1:0). Καθώς αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσετε το στοίχημά σας, σας προσφέρουμε δυνατότητα Cash Out ύψους 18 ευρώ. Έχετε την επιλογή είτε να εξασφαλίσετε τα 18 ευρώ είτε να περιμένετε έως το τέλος του παιχνιδιού, ελπίζοντας ότι η Ισπανία θα εξακολουθεί να προηγείται.

Σενάριο 2: μετά από 30 λεπτά, η Ιταλία σκοράρει ένα γκολ και προηγείται (0:1). Εφόσον τώρα μοιάζει πιο πιθανό να χαθεί το στοίχημά σας, προσφέρουμε δυνατότητα Cash Out ύψους 6 ευρώ. Μπορείτε τώρα να πάρετε τα 6 ευρώ ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε ολόκληρο το ποντάρισμά σας ή να ελπίζετε ότι η πορεία του παιχνιδιού θα πάρει άλλη τροπή.

Η επιλογή Cash Out εμφανίζεται στην ενότητα 'Τα στοιχήματά μου' του κουπονιού σας.

Η bwin δεν εγγυάται ότι θα προσφέρει την επιλογή "Cash Out" πάντα ή για όλους τους αγώνες. Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί "Cash Out", το σύστημα θα ελέγξει τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου στοιχήματος. Εάν το στοίχημα έχει 'παγώσει' ή έχει ήδη κλείσει ή οι αντίστοιχες αποδόσεις έχουν αλλάξει, το "Cash Out" θα απορριφθεί.