Τι είναι το "στάνταρ";

Τα στάνταρ είναι δυνατά μόνο σε στοιχήματα συστήματος. Εάν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού (π.χ. εάν έχετε ένα σίγουρο φαβορί), μπορείτε να το επιλέξετε ως στάνταρ στο σύστημά σας. Μόλις επιλέξετε ένα στοίχημα συστήματος με 3 επιλογές (π.χ. σύστημα 2/3), μπορείτε να συνδυάσετε ένα σύστημα με ένα στάνταρ.

Το στοίχημα θα θεωρείται ότι κέρδισε, εάν έχετε επιλέξει το σωστό αποτέλεσμα στάνταρ και εάν το στοίχημά σας πληρεί τα κριτήρια του συστήματος.

Παράδειγμα: θέλετε να στοιχηματίσετε σε τρία παιχνίδια και να τοποθετήσετε ένα “Σύστημα 2/3”. Επίσης, θα επιλέξετε ότι η Μίλαν θα κερδίσει εντός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης ως στάνταρ. Το στοίχημά σας θα είναι επιτυχές, εάν το στάνταρ είναι σωστό - δηλαδή εάν η Μίλαν κερδίσει – και τουλάχιστον 2 από τις επιλογές στο σύστημά σας είναι σωστές.

live_banker_el

Σημειώστε: για να παίξετε στοιχήματα στάνταρ, επισημάνετε τις επιθυμητές επιλογές για το κουπόνι σας και στην συνέχεια κάντε κλικ στο πλήκτρο "Σύστημα". Ενεργοποιήστε τη λειτουργία στάνταρ κάνοντας κλικ στο "Επιλογή στάνταρ". Κάντε κλικ στο "B" μπροστά από το επιθυμητό αποτέλεσμα για να ενεργοποιήσετε το αποτέλεσμα ως επιλογή στάνταρ (για να το απενεργοποιήσετε κάντε πάλι κλικ στο “B”).