Σελίδες επιβεβαίωσης

Οι σελίδες επιβεβαίωσης είναι οι σελίδες που εμφανίζονται αφού πατήσετε το πλήκτρο “Τοποθέτηση στοιχήματος”. Εάν το στοίχημά σας έχει γίνει δεκτό, θα επανακατευθυνθείτε σε κάποια σελίδα επιτυχούς επιβεβαίωσης.  Κάθε είδος στοιχήματος (μονό, παρολί και σύστημα) έχει μια τη δική του σελίδα επιβεβαίωσης με την ίδια διάρθρωση.

Σε αυτές τις σελίδες, θα δείτε μια επισκόπηση του υποβληθέντος στοιχήματός σας (ποντάρισμα, πιθανά κέρδη, κ.λπ.) καθώς και το πλήρες κουπόνι πατώντας στο εικονίδιο  . Επίσης, σας δίνεται μια ομάδα quicklinks για να έχετε απευθείας πρόσβαση σε διαφορετικό στοιχηματικό περιεχόμενο αφού ολοκληρώσετε το στοίχημά σας.

Τα τοποθετημένα στοιχήματα μπορούν να διαγραφούν από το κουπόνι επιλέγοντας το κουτάκι, , δίπλα στο “Διαγραφή τοποθετημένων στοιχημάτων από το κουπόνι”.

Εάν ένα στοίχημα έχει απορριφθεί, θα λάβετε ένα μήνυμα και πλήρη επεξήγηση του λόγου που οδήγησε στην απόρριψη. Πατώντας στο πλήκτρο “Επιστροφή στο κουπόνι” στο κάτω μέρος της σελίδας επιβεβαίωσης, θα έχετε την επιλογή να προβείτε στις κατάλληλες διορθώσεις προτού υποβάλετε εκ νέου το στοίχημα.